Butiikki-INFO

AstuButiikkiin.fi -sivuston kautta voit astua pieniin suomalaisiin verkkokauppoihin, ja löytää jotain erilaista, osin jopa uniikkia! Palvelu on perustettu, jotta asiakkaat löytäisivät helpommin Suomessa reiluin menetelmin suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita, voisivat helpommin vertailla niitä ja ostaminen olisi vaivattomampaa!

Sivustolta löytyy noin 50 tuotemerkkiä ja noin 1000 tuotetta! Monipuolisten hakutoimintojen avulla tuotteiden etsiminen ja vertailu on helppoa. 

Tuotteet-sivulla voit kussakin kategoriassa rajata hakuasi mm- värin, koon, tuotemerkin ja toimituskulujen mukaan.

Pääkategorioiden alla on vielä alakategoriat, jotka helpottavat rajaamaan hakutulosta, jos etsit jotain tiettyä.

Kaikki astubutiikkiin.fi -osoitteessa olevat tuotteet on suunniteltu valmistettu reiluin menetelmin Suomessa. Jos haluat katsella vain ekologisia tuotteita, voit rajata hakua vain luomumateriaaleista valmistettuihin (päämateriaalina luomumateriaali) tai kierrätysmateriaaleista valmistettuihin (päämateriaalina kierrätetysmateriaali) tuotteisiin. Voit myös katsella vain luonnon materiaaleista valmistettuja tuotteita (päämateriaali 100% luonnon materiaalia).

Rajaa hakua -valikosta voit rajata hakutuloset koskemaan vain luomu-, kierrätys- tai luonnonmateriaaleista tehtyjä tuotteita. Voit valita myös uniikit tuotteet tästä.


astubutiikkiin.fi tarjoaa erilaisia ostoselämyksiä; voit nimittäin myös kierrellä erilaisilla tyyliosastoilla - tai rajata tuotehakua tiettyjen tyylien mukaan. Jos haluat jotain massasta poikkeavaa, voit rajata hakusi myös täysin uniikkeihin tuotteisiin. Tilaustuote-ominaisuus mahdollistaa myös tuotteiden teettämisen oman maun mukaisesti.

Tuotteet on jaoteltu tyylillisesti myös eri osastoille. Jos et hae mitään erityistä, voit kierrellä näissä ja hakea ideoita esimerkiksi kevään sisustukseen ja pukeutumiseen!


Ihania elämyksiä ja reilun mielen ostoksia sinulle osoitteessa AstuButiikkiin.fi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti