perjantai 8. elokuuta 2014

Parhaimmat kesäkuvat!

Järjestimme facebookissa heinäkuun aikana kesäkuvakisan, jossa tykkääjämme pääsivät äänestämään heidän mielestään parasta kesäkuvaa - ja äänestäneiden kesken arvottiin palkinnoksi 20 euron lahjakortti vapaavalintaiseen verkkokauppaan. Saimme mahtavasti ihania kommentteja ja ajatuksia kuviin liittyen; kiitos jokaiselle ajatuksensa antaneelle! Kiitos myös kuvakisaan osallistuneille 16 yrityksille; kuvat olivat upeita ja toivat mukanaan ihanaa kesätunnelmaa!

Kolme kuvaa sai kuitenkin ääniä ylitse muiden, ja tässä kuvat sekä tarinat tuotteiden ja kuvien takaa - sekä muutama kiva poiminta kommenteista teiltä asiakkaamme :)


Voiton vei kisassa Design Paletin Pöllömekko! Ja tässä muutama perustelu:

"Suomen ihana kesäinen järvimaisema. Kuin olisi rentoutumassa mökillä, luonnon rauhassa ja sauna on lämpenemässä."

"Kuvaa hyvin sellaista mielenmaisemaa, jonne talven räntäsateen vihmoessa palaa."

"Suomi-Filmi -nostalgiaa. Kaunis asetelma luonnonkauneutta. Kesää parhaimmillaan."


Pöllömekko on Design paletin tämän kesän uutuus. Pöllöprintti ikuistui aikoinaan mökkimetsässä kohdatusta pöllöstä. Materiaali on Suomessa neulottua bambutrikoota, joka on ihanan pehmeää, joustavaa ja hengittävää. Printti on painettu käsin. 

"Kuva on otettu samassa metsässä, jossa pöllökin asuu. Kuvan malli on siskontyttö ja kummityttöni Oona-Liina. Kuvaajana on poikani Henry." Kirsi Design Paletista kertoo.

Toinen sija sen sijaan oli niinkin täpärä, että Risako ja INTOA design pääsivät jakamaan sen keskenään. 

Toiselle jaetulle sijalle pääsi siis Risakon Minne Mentäis -tuotesarjan Tori-laukku. Ja tässä muutama perustelu:

"Oi, tästä tulee lapsuus mieleen  Ihanin!"

"Parasta kesää, aurinko ja hiekkaranta, kassissa eväät ja uimavarusteet."

"Tässä kuvassa ainekset ihanaan kesäpäivään: aurinko, vesi, hiekkaranta, kauniissa kassissa picnic-ainekset ja uimavarusteet."


Tori -laukku on myös tämän kesän uutuus. Idea lähti hautumaan kuitenkin jo vuosi sitten: "Jo vuosi sitten halusin kokeilla mitä kaikkea kierrätyspaperista voi tehdä. Silloin projekti ei saanut tuulta purjeisiin, vaan kompastui tekijänoikeusasioihin. On hankalaa ja työlästä löytää paperituotetta josta saa luvallisesti tehdä myytäviä tuotteita", kertoo Heidi Risakosta.
Ajatus heräsi uudestaan vuoden alussa, kun Maanmittauslaitos etsi yrittäjiä mukaan omaan "kartat kiertoon"-projektiinsa. Projektin myötä Heidi sai nipun karttoja käyttöönsä allekirjoitetun karttojenkäyttösopimuksen kanssa. 

"Kokeiluja tein useita, mutta juuri kesän kynnyksellä tarvitsin itselleni kesäkassin ja siitä tämän kassin ajatus syntyi. Kassi, mihin on helppo heittää uikkarit, pyyhe ja vähän evästä. Nimensä tämä tuoteperhe sai heti ensimetreillä: Tästähän on hauska katsoa minne mentäis!" kertoo Heidi.

Kesän ensimmäisenä lämpimänä päivän Heidi lähti tyttärensä kanssa meren rannalle uimaan. Rannassa tuuli kylmästi, vaikka aurinko yritti lämmittää. Tytär jäi kauaksi rannasta tuulen suojaan, mutta Heidi nautti auringosta, valosta, rakkaista maisemista ja raikkaasta merituulesta: "Kuvaan sain mukavasti suomalaisen maiseman ja rennon kesätunnelman. Ensin oli kuva ja sitten tuli vasta kesäkuvakisa! Oma Tori -laukkuni on kulkenut siitä lähtien aina mukanani."


Jaetun toisen sijan vei INTOA designin räsykori. Ja tässä muutama perustelu:

"Räsymattokassin väreistä löytyy tämän kesän kaikki aurinkoiset värit.Taivaan sini, vihreä luonto, meren ja järven sinisyys, sateen tuomat säteet ja luonto mukana pienessä muodossa. Pienillä asioillla saa aikaan hyvän tunnelman ja aurinkoisen mielen."

" Räsymatot, mattojenpesu ja kesäkassit ovat osa kesääni. Tässä kuvassa on mattokesän värit ja ihana tunnelma!"

"Tästä tulee koti mieleen, lapsuudenkodissa oli mummun kutomat räsymatot lattioilla"

Suomalainen perinnetekstiili, räsymatto, on saanut INTOA designin käsissä uuden muodon korina. Korissa voi säilyttää kodin pikkutavaroita ja se toimii mainiosti myös kassina; torille, piknikille, saunaan jne. Korissa on musta puuvillavuori ja pienet kahvat. Räsykori on ensimmäinen tuote INTOA designin räsytuotteiden sarjassa! 

* * * * *

Onnea kuvakisan voittajille - sekä tietenkin arvonnan voittajalle, joka on jo tavoitettu henkilökohtaiselle viestille ja palkinto toivon mukaan pian postin matkassa! Selaillaan näitä kuvia syksyn pimeyden kohdatessa :) TÄSTÄ pääset katsomaan vielä kaikki kauniit otokset, jos missasit kilpailun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti