tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesälomakohde Turussa: Televisio Lifestyle store

Tuon aina kaikki ulkopaikkakuntalaiset kaverit ja sukulaiset täällä käymään, koska tämä liike on Turussa suorastaan nähtävyys.”

Vaikka kuinka kiertäisi kaikki Turun vaatekaupat niin teiltä se juhlamekko aina lopulta löytyy.”

Sähköposti Televisiossa vierailun jäljiltä: ”Vaimo on ihan onnesta mykkyrällä. Tullaan mielellään toistekin; palvelu oli aivan mahtavaa, mutkatonta ja vilpitöntä.”

Ihanaa kun täällä on jotain erilaista kun tuntuu että kaikissa muissa paikoissa on aina sitä samaa.”Tällaisia kommentteja on kuultu Turussa sijaitsevassa Televisio Lifestyle Storessa - ja näin jatkuu juttusarjamme ihastuttavista kivijalkamyymälöistä eri puolelta Suomea! Olemme valikoineet tarkoin kyseiset myymälät, jotta ne tukisivat myös AstuButiikkiin.fi-sivuston arvomaailmaa ja jotta niissä olisi sellaisia tuotteita, joita nykyiset asiakkaamme arvostavat. 

Kesä houkuttelee lomailemaan ja matkustamaan uusiin paikkoihin Suomessa, joten toivottavasti juttusarja auttaa sinuakin tulevan lomareissun suunnittelussa? Tätä ennen olemme vierailleet Wanhan Rauman putiikki TaruliinassaNon Boutiquessa Oulussa, PikkuPutiikeissa sekä Seelessä. Tänään on vuorossa Turku ja Televisio Lifestyle Store ja torstaina vierailemme vielä Helsingissä! 

TelevisioLifestyle Store sijaitsee Turussa Aurasillan kupeessa idyllisellä sisäpihalla. Televisiossa on laaja valikoima kotimaisia designvaatteita ja -asusteita eri suunnittelijoilta: Ivana Helsinki, Globe Hope, Minna Parikka, Camilla Mikama, R/H, TAUKO, MyOlsson, Second Chance ja niin edelleen. 

"Erityisen suosittuja ovat monikäyttöiset mekot ja Televisiosta löydätkin asukokonaisuudet niin arkipukeutumiseen kuin juhlaankin", kertoo Marjaana Televisiosta.Monenikäiset, -kokoiset ja -tyyliset löytävät Televisiosta itselleen kauniisti istuvia ja laadukkaita vaatteita - kuten yksi asiakas ilmaisi kerran asian: Miten nämä kaikki voivat istua näin hyvin? Voisin ostaa täältä kaiken!”

Valikoimasta löytyy vaatteiden lisäksi koruja, kenkiä, hattuja, huiveja ja laukkuja sekä sisustus- ja lahjatavaroita. Persoonallinen liiketila ja mielenkiintoinen esillepano kruunaavat tämän kattauksen; jo itse liikekin on näkemisen arvoinen!


Televisiossa arvostetaan aitoutta, paikallisuutta, laatua, omaperäisyyttä, ympäristöä, tasa-arvoa, kotimaisuutta, muista välittämistä ja auttamista sekä reilua meininkiä! Useat myynnissä olevat merkit on tuotettu ekologisesti ja eettisesti (esim. Globe Hope, TAUKO ja Second Chance käyttävät kierrätysmateriaaleja ja ylijäämäkankaita) - ja täältä löydät mm. Second Chancen ja Lempivärin tuotteita, jotka löytyvät myös AstuButiikkiin.fi-sivuilta. Televisiosta saat takuulla asiantuntevaa palvelua - ja näihin kommentteihin onkin ilo lopettaa tämä juttu:

Mahtavaa kun kehotit sovittamaan! En olis osannut poimia tätä itselleni rekistä, mutta tämähän on aivan täydellinen!”

Asiantunteva palvelu. Kerrankin sellainen liike, josta löydän itselleni kivoja vaatteita.”Televisio Lifestyle Storen nettisivut: www.televisioon.fi
Osoite: Hämeenkatu 32, Turku (sisäpihalla kampaamo Grooven vieressä)
Normaalit aukioloajat koko kesän: Ti-Pe 11-19, La 11-16

Kaikki jutussa esiintyvät kuvat saatu Televisio Lifestyle Storesta jutussa käytettäväksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti