torstai 3. heinäkuuta 2014

Kesälomakohde Tampereella: Seele

"Nyt mulla on ehkä maailman kaunein takki!"

"Ihana mekkokauppa!"

"En tiedä kumman ottaisin... Otan molemmat!"

Tällaisia kommentteja on kuultu Tampereella sijaitsevassa Seelessä - ja näin jatkuu juttusarjamme ihastuttavista kivijalkamyymälöistä eri puolelta Suomea! Olemme valikoineet tarkoin kyseiset myymälät, jotta ne tukisivat myös AstuButiikkiin.fi-sivuston arvomaailmaa ja jotta niissä olisi sellaisia tuotteita, joita nykyiset asiakkaamme arvostavat. 

Kesä houkuttelee lomailemaan ja matkustamaan uusiin paikkoihin Suomessa, joten toivottavasti juttusarja auttaa sinuakin tulevan lomareissun suunnittelussa? Ensimmäisenä juttu kertoi Wanhan Rauman putiikki Taruliinasta, toisessa jutussa kävimme Non Boutiquessa Oulussa, kolmantena oli vuorossa PikkuPutiikit Tampereella ja tänään pistäydymme myös Tampereella; nyt kävelykadulla sijaitsevassa Seelessä. Jatkoa seuraa tämän jälkeen vielä muutaman kivijalkamyymälän osalta ensi viikon aikana!Naisten vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut Seele sijaitsee Tampereen ydinkeskustan kävelykadulla; idyllisessä, reilun satavuotisen talon kivijalassa, josta on käynti myös ihanalle sisäpihalle, jossa on hurmaava eurooppalainen kahvila-ravintola. Seelen tavoitteena on tarjota vastuullisesti tuotettuja vaatteita ja asusteita, jotka ovat tyylikkäitä ja upeita, mutta myös monikäyttöisiä. Moni vaate sopii sekä arkeen että juhlaan asusteita vaihtamalla.

"Myytävissä tuotteissa yhdistyvät laadukkuus, tyylikkyys, vastuullisuus sekä monikäyttöisyys. Suurin osa tuotteistamme on suomalaisia. Lisäksi kiinnitämme asiakaspalvelun laatuun erityistä huomiota. Apua saa niin halutessaan ja teemme kaikkemme, että täällä olisi miellyttävä asioida", kuvailee Taru Seelestä.

Seelestä löydät Second Chancen ja Mirka Pukineen tuotteita, jotka ovat myös AstuButiikkiin.fi-sivustolla mukana.
Seelen verkkosivut: seele.fi
Facebook-sivut: facebook.com/seele.fi
Osoite: Kuninkaankatu 21, Tampere
Auki kesällä 2014: arkisin 11-18 ja la 10-16

Kaikki jutussa esiintyvät kuvat saatu Seelestä jutussa käytettäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti