torstai 10. heinäkuuta 2014

Kesälomakohde Helsingissä: MadeBy Helsinki

Vanhempi rouva ja aikuinen lapsenlapsi: "Niin raikas ja kaunis! Emme ole tienneet tällaista olevankaan, mutta nyt tiedämme ja tulemme uudestaan." Sitten he tekivät ostoksensa ja ovat lähdössä pois, mutta rouva pysähtyykin ja kysyy: "Saanko mennä takaisin katselemaan - eihän tarvitse vielä lähteä?"

"Tää on Helsingin ihanin paikka."

"Mä oon haaveillut tällaisesta."Tällaisia kommentteja on kuultu Helsingissä, Senaatintosin läheisyydessä sijaitsevassa MadeBy Helsingin myymälässä - ja näin jatkuu juttusarjamme ihastuttavista kivijalkamyymälöistä eri puolelta Suomea! Olemme valikoineet tarkoin kyseiset myymälät, jotta ne tukisivat myös AstuButiikkiin.fi-sivuston arvomaailmaa ja jotta niissä olisi sellaisia tuotteita, joita nykyiset asiakkaamme arvostavat.

Kesä houkuttelee lomailemaan ja matkustamaan uusiin paikkoihin Suomessa, joten toivottavasti juttusarja auttaa sinuakin tulevan lomareissun suunnittelussa? Juttusarjassamme olemme käyneet Wanhan Rauman putiikki TaruliinassaNon Boutiquessa Oulussa, Tampereella PikkuPutiikeissa sekä Seelessä ja Turussa Televisio Lifestyle Storessa. Juttusarja päättyy tänään, kun vierailemme MadeBy Helsingissä.


MadeBy Helsingin myymälä sijaitsee Helsingin "uudessa" vanhassa keskustassa, Torikortteleissa, Senaatintorin vieressä, pienellä ja kauniilla Katariinankadulla. 

"Haluamme tarjota sekä paikallisille että Helsingissä vieraileville hauskoja, uusia suomalaisia tuoteideoita, ajattomuutta sekä vastuullista ja ekologista lähituotantoa. Ensisijaisesti kollektiiville on tärkeää olla tuomassa esille uudenlaista ja tulevaisuuteen tähtäävää käsityöläisyyttä, missä ammattilaisten valmistamat tuotteet sekä asiakkaiden itsetekemisen kautta kokema onnistumisen ilo ovat yhtä merkittävässä asemassa." kertoo Tytti MadeBy Helsingistä.

MadeBy Helsingin myymälästä löytyy mm. grafiikkaa, neuleita, sisustustuotteita, koruja, keramiikkaa sekä vaatteita ja asusteita. Kivijalkamyymälän erityispiirre on myymälään sulavasti yhdistyvät pajatila sekä pieni kahvila, joiden kaikkien toiminta tukee toisiaan: 

"Ihmiset ovat tervetulleita vain katselemaan, viettämään aikaa sekä vaikka vain rentoutumaan pajatilassa, osallistuen kuukausittaisiin ilmaisiin omatoimipajoihimme. Ellei tilassa ole käynnissä juuri sillä hetkellä pajaa, tilaan voi tulla vaikka viettämään sadepäivää ja neulomaan omia keskeneräisiä neulomuksiaan." kertoo Tytti.MadeBy Helsingin myymälästä löydät löydät Belovedin, Intoa designin, Pisama designin ja Sudenmarjan tuotteita, jotka ovat myös AstuButiikkiin.fi-sivustolla mukana. Lisäksi MadeBy Helsingillä on oma verkkokauppa, jossa on muitakin butiikkilaisia mukana.

Ja tähän viime viikon tapahtumaan MadeByn myymälässä on mukava lopettaa tämä juttu: 

Eräs keski-ikäinen nainen oli hartaasti tutkinut kaikki paikat ja totesi kierroksen päätteeksi: "Tämä oli KAUNEUSTERAPIAA."MadeBy Helsingin verkkosivut ja verkkokauppa: madeby.fi
Osoite: Katariinankatu 4, Helsinki
Avoinna kesällä 2014: ma-pe 10-18, la 10-17 ja su 11-16

Kaikki jutussa esiintyvät kuvat saatu MadeBy Helsingiltä jutussa käytettäväksi. Ylimmäisen sekä alimmaisen kuvasarjan kolme kuvaa on ottanut Maija Astikainen. Muut kuvat ovat MadeBy Helsingin kollektiivin jäseniltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti