tiistai 24. kesäkuuta 2014

Kesälomakohde: Wanhan Rauman putiikki TaruLiina

"Voi, että täällä on kuin olisi taidenäyttelyssä, niin upeita juttuja myynnissä." 

"Aina kun tulen Raumalle, pitää päästä TaruLiinaan fiilistelemään."

"Joka kerta, tulee hyvälle mielelle, kun käyn tässä liikkeessä."


Tällaisia kommentteja on kuultu putiikki Taruliinassa Wanhassa Raumassa. Koska kesä houkuttelee lomailemaan ja matkustamaan uusiin paikkoihin Suomessa, päätimme tehdä juttusarjan kesälomien kunniaksi ihastuttavista kivijalkamyymälöistä eri puolelta Suomea. Olemme valikoineet tarkoin kyseiset myymälät, jotta ne tukisivat myös AstuButiikkiin.fi-sivuston arvomaailmaa ja jotta niissä olisi sellaisia tuotteita, joita nykyiset asiakkaamme arvostavat. Kenties sinäkin olet suunnitellut lomareissua, ja mietit matkakohteita vielä? 

Lähde seuraamaan juttusarjaamme kivijalkamyymälöistä. Ensimmäisenä juttu kertoo putiikki Taruliinasta, ja jatkoa seuraa ainakin neljän muunkin kivijalkamyymälän osalta kesä-heinäkuun aikana! 


Wanhan Rauman putiikki TaruLiina sijaitsee keskellä Unescon Maailmanperintökohdetta Vanhassa Raumassa. Putiikin tuotteet ovat sydämellä suunniteltuja ja rakkaudella valmistettuja kotimaisia, ekologisia ja laadukkaita käyttö-, lahja ja sisustustuotteita sekä uniikkeja kierrätysmateriaalituotteita. Putiikkiin on kerätty laaja valikoima suomalaisia, persoonallisia  ja uniikkeja design tuotteita, jotka antavat mittavan kuvan suomalaisesta osaamisesta.

Putiikista löytyy jokaiselle perheen jäsenelle jotain: Valikoimassa on mm. koruja, laukkuja, täysin biohajoavia luonnonmukaisia pesuaineita ja luomulaatuista luonnonkosmetiikkaa. Lapsille löytyy aidosti lasten ehdoilla valmistettuja kotimaisia lastenvaatteita sekä leluja. Myös sisustusvalikoima on monipuolinen. Putiikki on lahjaideoita tulvillaan ja lahjan kylkeen löytyy paljon erilaisia kortteja. Jos haluat Raumasta muiston, löydät putiikista myös yksinomaan TaruLiinalle suunniteltuja Rauma-aiheisia tuotteita!
Putiikki TaruLiinassa yhdistyy mennyt aika ja nykypäivä. Putiikin nimi kertoo "tarinaa" myytävistä tuotteista ja niiden historiasta: "Olin ennen isoäidin Liina ja nyt toimin kauppakassina."

TaruLiina tarjoaa kiireettömän ilmapiirin, ystävällisen ja asiantuntevan palvelun: "Putiikki sijaitsee keskellä Unescon Maailmanperintökohdetta Vanhassa Raumassa ja me täällä Vanhassa Raumalla ajattelemmekin, että liikkeet muodostavat upean kauppakeskuksen ilman yhtenäistä kattoa", kertoo Raisa TaruLiinasta ja sen ympäristöstä.

Putiikki TaruLiinasta löydät seuraavia tuotemerkkejä, jotka ovat myös AstuButiikkiin.fi-sivustolla mukana: Beloved by BrunouLoruMariel DesignMelli EcoDesignReisuRisako, Sudenmarja ja TYLLi.


Ja seuraaviin kommentteihin on mukava lopettaa tämä juttu:

"Uskomaton valikoima aivan erilaisia tuotteita."

"Tää on hyvän mielen putiikki!!"Putiikki Taruliinan verkkosivut: www.taruliina.fi
Osoite: Kuninkaankatu 17, 26100 Rauma.
Aukioloajat kesällä 2014: 
ma-pe klo 10.00 - 18.00 ja la klo 10.00 - 15.00 
heinäkuun sunnuntait 12.00 - 15.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Kaikki jutussa esiintyvät kuvat saatu Putiikki TaruLiinalta jutussa käytettäväksi. Kuvat on ottanut ulkokuvaa lukuun ottamatta Pisara Photography.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti