maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kesälomakohde Tampereen Kehräsaaressa: PikkuPutiikit

”Kuinka joku voi olla näin kekseliäs, ihania tuotteita!”
”Tää Kehräsaari on kuin ulkomailla olisi!”Tällaisia kommentteja on kuultu Tampereen Kehräsaaressa sijaitsevassa PikkuPutiikit-liikkeeessä - ja näin jatkuu juttusarjamme ihastuttavista kivijalkamyymälöistä eri puolelta Suomea! Olemme valikoineet tarkoin kyseiset myymälät, jotta ne tukisivat myös AstuButiikkiin.fi-sivuston arvomaailmaa ja jotta niissä olisi sellaisia tuotteita, joita nykyiset asiakkaamme arvostavat.

Kesä houkuttelee lomailemaan ja matkustamaan uusiin paikkoihin Suomessa, joten toivottavasti juttusarja auttaa sinuakin tulevan lomareissun suunnittelussa? Ensimmäisenä juttu kertoi Wanhan Rauman putiikki Taruliinasta, toisessa jutussa kävimme Non Boutiquessa Oulussa ja tänään pistäydymme Tampereella sijaitsevissa PikkuPutiikeissa. Jatkoa seuraa tämän jälkeen vielä useamman kivijalkamyymälän osalta tämän ja ensi viikon aikana! 


PikkuPutiikit sijaitsee idyllisessä vanhassa tehdasmiljöössä Tampereen Kehräsaaressa. Myymälä on toiminut samalla paikalla jo lähes 11 vuotta. Valikoimassa on koruja, asusteita, kodin tuotteita,vaatteita, lasia ja käyttökeramiikkaa. PikkuPutiikkien slogan kertoo jo paljon: Kun etsit lahjaa ystävälle, kivaa tuliaista kotiväelle tai jotain ihanaa ihan omaksi iloksi, muistathan, että käsin tehty on aina sydämellä tehty.

"Haluamme tarjota asiakkaille persoonallisia, kotimaisia käsintehtyjä tuotteita. Kaikki tuotteemme ovat eettisiä arvoja kunnioittavia ja mahdollisimman ekologisesti valmistettuja", kertoo Helena PikkuPutiikeista.

Tällä hetkellä myymälää pyörittävät seitsemän pirkanmaalaista käsityöyrittäjää; Design Arja Aalto, Punainen Ruukku, Tikkerperi, moumou DESIGN, Hembula Design, Minkamainen ja INTOA design.  
"Myymälästämme löytyy osakkailta paljon sellaisia tuotteita, mitä ei mistään muualta saa. Lisäksi meillä on tarkoin valikoituja tuotteita jälleenmyynnissä. Kaikki tuotteet ovat kotimaista tuotantoa", kertoo Helena PikkuPutiikeista.

PikkuPutiikeista löydät löydät INTOA designin, Belovedin ja Risakon tuotteita, jotka ovat myös AstuButiikkiin.fi-sivustolla mukana.
PikkuPutiikkien verkkosivut: www.pikkuputiikit.fi ja facebook-sivut: www.facebook.com/pikkuputiikit
Osoite: Kehräsaari, Tampere
Myymälän aukioloajat kesällä 2014: Ma-pe 10-18, la 10-16, su 6.7. - 17.8. 12-16Kaikki jutussa esiintyvät kuvat saatu PikkuPutiikeilta jutussa käytettäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti