sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivänä

.
Täällä vietetään tänään elämässä toista kertaa Äitienpäivää. Suunnattoman onnellinen äiti - pienokaisesta, joka osaa jo kertoa mielipiteensä ja kävellä aivan eri suuntaan, mihin äiti tahtoo. Ja suunnattoman onnellinen myös siitä, että mahassa kasvaa toinen ihana pienokainen <3

Lapsi ja äitiys ovat varmasti elämän suurimpia lahjoja, joita ei voi korvata millään. Välillä ainoastaan mietin, olenko tarpeeksi hyvä. Annanko lapselle tarpeeksi aikaa. Miten aika menee niin nopeasti; enhän ehdi nauttimaan näistä hetkistä, kun lapsi on jo aikuinen. Ja harmittaa, kun on ollut väsynyt - tai kiukkuinen päivä.Toisaalta tämä on elämää. Ja tämän puolentoista vuoden aikana olen oppinut ottamaan asiat enemmän omalla painollaan; kaikkea en vain voi saada valmiiksi heti. 

Tämäkin blogijuttu kuvauksineen oli periaatteessa työtä. Mutta tyttären kanssa siitä tuli ihana äiti-tytär-hetki, jossa pusuteltiin, halailtiin, juostiin ja naurettiin. Kuvasateen päätteeksi kummatkin innokkaasti lähdettiin katsomaan, minkälaisia kuvia tuli - ja ilo oli herkässä kummallakin, kun isäkin saapui kotiin - ja otettiin lopuksi koko perheestä kuvia. 

Onnea siis kaikille äideille - ja tässä samalla kiitokset niille äideille, jotka ovat päälläni olevan Ideamekon takana! Mekko on taivaallisen ihana päällä; niin pehmeä ja niin mukava. Ja maha saa rauhassa kasvaa; kasvunvaraa löytyy tästä one size -mallista :) Ideamekon tietoihin pääset TÄSTÄ.

P.S. Kiitos myös toiselle äidille, Lorun sydänpallon tehneelle Susannalle! Pallo on tyttären suosikki; jumppapallo tällä hetkellä, jonka päällä pompitaan ja äidin pompittava vieressä omalla, vähän suuremmalla jumppapallollaan. Monikäyttöinen pallo - ja niin meidän kotiin sopiva :)

3 kommenttia:

  1. Oi, ihania uutisia! Onnellista odotusta ja äitienpäivää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hauskoja äitienpäivän hetkiä myös teidän kotiin!

      Poista