torstai 24. huhtikuuta 2014

Tänään vietettiin Vaatevallankumousta!

Tänään me butiikkilaiset vietimme kukin tahollamme Vaatevallankumousta! Moni meistä puki päällensä vaatteet nurinpäin - jopa lapsilleen ;) Aiheutettiin osassa kanssakulkijoista kummastusta; mutta sosiaalisessa mediassa myös paljon tykkäyksiä. Tässä muutama väläys päivän tapahtumiin!

Pisama Design ja Suvi:

"Tänään hiukset ovat punaiset ja vaatteet väärinpäin. Vallankumouksellista päivää!"Vuoriortta, Anni ja lapset:

"Käytiin vaatteet väärinpäin yhteisneuvolassa. Jostain syystä tädit ja muut äidit olettivat että meillä nukutaan huonosti."


Me We ja Katariina & Anu:

"Yritin pukea mekon nurin päin ylle, mutta ei se toiminutkaan niin ja legginsseissä oli jotakin kummallista nurjalla puolella, mutta PIPO toimii!"


Risako ja Heidi:

"Vaatevallankumous 24.4.2014. Siispä pukeuduin insideout ja näppäsin teille kuvan. Kuka tämän vaatteen on tehnyt? Ja missä? Onko se eettisesti oikein valmistettu? Mistä näitä saa lisää?"

Tarina ei kerro vastauksia kysymykseen, mutta kirjoittaja veikkaa, että Risako on tehnyt tämän; tekee siis myös vaatteita tilaustyönä.
AstuButiikkiin.fi ja Mari:

"#insideout ei ollutkaan mahdollista tämän Ideamekon kanssa, jonka leikkausta paljastelin eilen; menivät hihat rullalle!"
Vaatevallankumouksen päivänä järjestettiin paljon tapahtumia myös butiikkilaisten keskuudessa - ja julkaistiin myös uutuuksia. Yksi näistä uutuuksista julkistettiin hieman ennen Vaatevallankumousta; nimittäin viimeisessä kuvassa päälläni oleva Ideamekko. Ja toisen tuotteen sain luvan julkaista juuri tänä päivänä, nimittäin HienoStellan Pullapäivä-essun, jotka valmistetaan suomalaisena käsityönä kierrätetyistä, loppuun käytetyistä pussilakanoista. Tuotteet tulee myyntiin alkukesällä!Tähän aurinkoiseen kuvaan on hyvä lopettaa tämä Vallankumouspäivä; kiitos kaikille mukana olleille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti