keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

design palet ja vaatevallankumous

Viime viikkoina olen kirjoittanut Vaatevallankumouksesta, ja kuinka se on lähellä kaikkien butiikkilaisten sydäntä. 

Olemme jo kertoneet esimerkinomaisesti AstuButiikkiin.fi -sivustolla mukana olevista tuotemerkeistä Vuoriortan, Lorun ja Risakon vastuullisuudesta. Tänään on vuorossa design palet, jonka tarinan kertoo Kirsi Niemelä. 

"design paletin vaatteet valmistetaan Suomessa neulotusta bambucollegesta, bambutrikoosta ja luomupuuvillasta, joissa käytetään Öko-Tex 100- standardoituja lankojaValmistan tuotteet piensarjoina kysynnän mukaan, eli 'homemade'-periaatteella, jolloin tiedän hyvin tarkkaan tuotantovaiheet ja pystyn kuvaamaan tuotannon vaiheet ja kertomaan niistä yksityiskohtaisesti jälleenmyyjille ja asiakkaille. Palvelen myös asiakasta yksilöllisesti, jolloin otan huomioon asiakkaan toiveet.

Vaatevallankumous tukee periaatettani vastuullisesta ja eettisestä tuotannosta. On hienoa, että tuotanto-oloihin kiinnitetään nyt enemmän huomiota, eettistä tuotantoa pidetään tärkeänä ja se vaikuttaa yhä useamman valintoihin. Vaatevallankumous tuo pieniä, eettisiä brändejä esille suurten halpaketjujen varjosta ja toivon mukaan herättelee epäeettiset ketjut muuttamaan tuotantotapojaan."

design paletin tuotteet löydät tietenkin AstuButiikkiin.fi-sivuilta, ja vaatevallankumouksesta löydät lisää infoa heidän nettisivuiltaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti