maanantai 24. maaliskuuta 2014

#aurinkopaikalla!


Mitä kevätaurinko saa sinussa aikaan? Kuka valtaa teillä kotona aurinkoiset paikat sisällä - kuka ulkona? Puhkutko keväällä energiaa, syntyykö uusia ideoita ja aluevaltauksia - ja mitä mietit, nyt, tällä hetkellä, tuolla aurinkopaikalla?

Minä nautin - joka ikisestä auringon säteestä, joka taivaalta liikenee! Ja kuten koiramme, etsiydyn paikkoihin, joihin auringon säteet ulottuvat. Usein kisataankin siitä paikasta ;) Kun aurinko lämmittää pihalla, etsiydyn sinne toppatakki seuranani - ja monesti siellä läppärin kanssa tihrustan hommia, ja tuskailen, miksei ole keksitty näyttöä, joka toimisi paremmin auringon paisteessa - vinkki tuotekehitykselle vai onko tällaisia jo keksitty?

Olen kevään lapsi ja kevät on siksikin rakasta aikaa. Keväällä tuntuu, että energiaa virtaa ihan eri tavalla suoniin - ja jaksaa taas touhuta niin töiden kuin arkiaskarreiden parissa ihan eri tavalla kuin talven pimeinä päivinä.

Nyt olen intoutunut miettimään ja suunnittelemaan tulevaa osastoamme Kierrätystehdas -tapahtumassa. Juttelin Outi Pyyn kanssa, ja huomasin puhelun lomassa, että tämähän on todella ensimmäinen kerta, kun olemme osastona mukana isossa tapahtumassa!! Pientä stressinkierrosta veti sydämessä, mutta: mitä se auttaa? Ei mitään. Ja onneksi on auttavia käsiä, kuten Outi Pyy - ja taustalla ihana joukko yrityksiä, joiden kanssa on aina yhtä mahtavaa tehdä yhteistyötä!

Kevätaurinko saa myös kaipaamaan siistiä kotia, keräämään maljakkoon pajunkissoja ja ostamaan tulppaaneja, halua pistää sormensa multaan ja kasvattaa jotain pientä omassa pikkupuutarhassa - ja haaveilemaan omasta pienestä mummonmökistä, jossa olisi sitä omaa palstaa vähän enemmänkin <3

Kevätaurinko saa siis ihanalle mielelle - ja ajattelin sen toimivan näin myös monella muulla. Varsinkin luovalla alalla; mitä kaikkea uutta kevät saakaan heissä aikaan...? Siksi ajattelinkin pistää haasteen alulle nimellä #aurinkopaikalla! Ajatuksena on siis kertoa, mitä kevätaurinko saa sinussa aikaan - ja haasteen saajat voivat vastata siihen sanoin, kuvin tai vaikka videon muodossa - ja millä foorumilla parhaiten asian taitavat. Ja haastaa tämän myötä mukaan ainakin kolme ystävää!

Aloitin itse haasteen sekä Instagrammin että näin blogin puolella. Ja haastan nyt ensimmäisenä mukaan seuraavat yritys-ystäväni, joiden sosiaalisen median foorumit löydät linkkien takaa:

Beloved by Brunou, TYLLi ja Vuotar; otatteko haasteen vastaan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti