tiistai 28. tammikuuta 2014

Lähdössä mainostoimistoon

Joskus kotitoimistolainenkin laittaa vähän fiinimpää ylleen, kuten eilen, kun oli lähtö mainostoimiston pakeille. Perusasuni, joka toimii niin ravintolaillallisella kuin peruspalavereissakin; Ululain Veera I -hihat, Nurmi Designin mekko sekä jokin yksinkertainen, pidempi koru; tällä kertaa Design Domin Mum's Charm.

Tykkään yksinkertaisista - ja hieman pidemmistä kaulakoruista; Design Domin Mum's Charm on juuri tätä. Harmillisesti tätä ei löydy enää Design Domin valikoimasta, mutta kaikkea muuta ihanaa kyllä (kurkkaa Design Domin tuotteet). P.S. Kylläpä kevään auringon valo on armoton myös mustalle mekolle; pölyä siinäkin…!
Ululain alpakan villasta valmistetut Veera I -hihat lämmittävät todella ihanasti kylmässä puutalossa. Ululain Sara K -kämmekkäät voisivat olla seuraavaksi hankintalistalla; ja siis ihan sisäkäyttöönkin ;) BTW: Kuvassa  juuri muurattu pönttöuuni - sisältö on uutta, mutta perinteisin menetelmin muurattua - ulkokuori luukkuineen vanhana hankittua.


Tässä kohtaa pönttöuuni ei vielä lämmittänyt kotitoimistolaista - vaan kevään ihana aurinko! Sekä villasukat, Lapuan kankureiden jo vanha villapeitto sekä tietenkin Veera I -hihat.










Design Domin tuotantoa kaikessa kauniissa yksinkertaisuudessaan; tykkään!

Nyt on testattu tämä perusasu siis myös palaverissa - ja toimi sielläkin hienosti. Veera I -hihat ovat siitä ihanteelliset, että ne lämmittävät, mutta eivät mitenkään hiosta. Lisäksi lämpö keskittyy juuri niihin kohtiin, joissa herkästi paleltaa esim. viileissä toimistotiloissa. Veera I -hihat löydät tästä: klik!

Eilisen palaverin tiimoilta on tulossa myös uusia juttuja sivustollemme; tuotekuvat listauksessa suurenevat - ja pääsette halutessanne nopeammin yritysten omiin verkkokauppoihin. Olen innoissani ja jännityksessä, mille uusi listausnäkymä näyttää - ja tietenkin myös, mitä siitä tykkäätte!?

Mainostoimisto Doopin kanssa käymä keskustelu oli muutenkin virkistävää ja mukavan tsemppaavaa; nämä tsempparit ja ajatusten heittelijät ovat kyllä kallisarvoisia yksinyrittäjän arjessa. Kiitos siis kaikille tsemppareille, ideoijille ja muille kanssatukijoille! Onhan sivusto jo nyt mahtava - mutta jos siitä tulee näin vieläkin mahtavampi..?!

P.S. Rennompi kotitoimistoasuni esiteltiin syksyllä; käy kurkkaamassa, mille silloin näytti: klik! Ja tulossa on helmikuun puolella esittelyyn myös vielä tätäkin rennompi kotitoimistoasu; siinä housut suorastaan roikkuvat jalassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti