keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Viime hetken pakettilähetys


Käykö sinulle monesti näin: Postin viimeiset joulutoimituspäivät vain unohtuvat, että ne tulevat aina NIIN aikaisin...! Ja muistat toisella puolen Suomea asuvan ystäväsi juuri niinä päivinä. Menet kauppaan kiireessä, jouluruuhkassa ostat jotain "lähes sopivaa", jonotat ensin kassalla, sitten paketointipalvelussa ja sitten juokset vielä viime tingassa postiin - joka sekin on aivan täynnä asiakkaita - ja jonotat taas, kuumissasi toppavaatteet päällä.

Kokemuksen syvällä rintaäänellä; minulle käy näin - lähes aina. Ja tänäkin vuonna olisi käynyt, jos ei olisi ollut AstuButiikkiin.fi -sivustoa ja "Paketti ystävälle" -palvelua. Tänään ja itse asiassa vielä ensi viikon sunnuntaina 15.12. tehdyt tilaukset ehtivät vielä paketoituna suoraan ystäväsi luo!

Ja minä: säästyin jouluruuhkalta, jonoilta, tuskakuumuudelta ja monelta stressin aihiolta. Lisäksi ystäväni sekä kummityttöni saivat varmasti lahjat, joille on käyttöä - ja jotka varmasti muistuttavat antajastaan!

Pikaohjeet lahjapalvelun käyttöön:Mene ensin sivulle: http://www.astubutiikkiin.fi/tuotteet

Valitse haluamasi kategoria, mistä haluat etsiä tuotteita: Vaatekaapista löydät esim. lasten vaatteet, Korulippaasta paljon lahjaideoita naiselle, Hyvän olon alta mm. käsin tehtyä kosmetiikkaa - ja Lahjaideoiden alta lahjakortteja.


Valittuasi kategorian, ruksaa kohta: "Paketti ystävälle!" ja saat esille vain ne tuotteet, jotka yritykset lupaavat paketoida sinulle valmiiksi pienestä summasta ja lähettävät lahjan suoraan ystäväsi luo haluamasi viestin kera!

Jos ostoksesi ohjautuu verkkokauppaan, löytyy sieltä erillinen tuote paketoinnille - tai jos paketointi on ilmainen, tulee se automaattisesti kaupan päälle. Tilauslomakkeella muista mainita aina, että haluat tuotteet paketoituna ja eri osoitteeseen, kuin missä tilaaja asuu.

Helppoa, ihanaa ja vaivatonta! Eli nyt ostoksille: klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti