sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Pikkukaupungin tunnelmaa Vanhassa Raumassa

Vanhan Rauman joulukatu.

TaruLiina.


.
.
.
Joulu on pian ja joululoma… Ihanaa! Lomalla haaveilen pääseväni päiväksi tai jopa kahdeksi irti arjen ympyröistä; lahjatoiveeni mieheltäni on päiväretki - ja ihan vain pois kotoa. Matkakohteen ei tarvitse siis olla kaukana; riittää, että siellä on rauhallista ja arkikiireet unohtuvat hetkeksi.

Muutama viikko sitten kävimme siskoni kanssa Vanhassa Raumassa; jotain tällaista haaveilen myös pikkulomalta! Vanha pieni kaupunki, pieniä putiikkeja ja ihania idyllisiä kahviloita, vanhoja rakennuksia ja leppoisaa tunnelmaa… Tässä fiilistelykuvia Vanhasta Raumasta ja sieltä etenkin TaruLiinan kauniista putiikista sekä Cafe Salista; minun lempparikohteita ehdottomasti Vanhassa Raumassa!

TaruLiina.

Taruliina.


Café Sali.
Café Sali.
 ……………...
Café Sali.
………….
………...
Café Sali.
TaruLiina.
TaruLiinasta ei voi olla tykkäämättä; ihania tuotteita pieniltä ja hieman suuremmiltakin suomalaisilta designalan yrityksiltä. Valikoimassa on paljon butiikkilaisten tuotteita, mutta paljon muitakin; kaikki nämä kun saisi butiikin listoillekin, olisin supertyytyväinen!

Café Sali puolestaan sijaitsee vanhassa ylväässä rakennuksessa; korkeita tiloja, mutta niiden vastapainona myös rauhallisia ja intiimejä nurkkauksia pehmeine sohvineen.

Matkustin minä minne vain, kahvilat ovat etusijalla; "sinne on pakko päästä" - sekä kaikki makeat leivonnaiset tottakai!TaruLiina.
.


TaruLiina oli kiinnittänyt kakkuvuokaan kauniita joulukoristeita roikkumaan; ihana idea ja mahtavalle näytti! Kuva on lainattu TaruLiinalta.

TaruLiinassa vanha kohtaa kauniisti uuden. Paitsi, että valikoimassa on paljon tuotteita, joissa on hyödynnetty vanhaa - on tuotteita laitettu esille esim. vanhoihin taulun kehyksiin, vanhaan matkalaukkuun, eurolavoille, penkeille - ja vaikka mitä. Lisäksi tietenkin putiikin sijainti vanhassa rakennuksessa ja vanhassa kaupungissa… Kovin kodikas ja vekkuli tunnelma siis!
Vanhan Rauman kujia.
Vanhan Rauman torin laidalla.
.
Jokin vastaava kohde olisi siis toivejoululahjalistalla; saa nähdä, millaisena toive lopulta toteutuu… Ihanaa Joululomaa sinulle & jos sinulla on heittää hyviä vinkkejä lähimatkailun tiimoilta, voin nakella niitä miehelle - jos hän näistä jostain itsekin innostuisi ;)

P.S. TaruLiinan aukioloajat ja tarkat koordinaatit löydät TaruLiinan Facebook-sivuilta: KLIK! Café Salin tiedot löydät puolestaan kahvilan verkkosivuilta: KLIK!

P.P.S. Kun verkkokaupat eivät enää ehdi toimittamaan paketteja jouluksi, TaruLiina yksi oiva liike lahjojen hankintaan! Jos Rauma kovin kaukana, löydä suosikkituotteittesi jälleenmyyjät verkkosivuiltamme; siellä jokainen yritys on kertonut nimittäin myös oman esittelynsä yhteydessä, missä kivijalkamyymälöissä tai tapahtumissa heidän tuotteitaan myydään. Tästä: KLIK! tuotemerkkien esittelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti