maanantai 9. joulukuuta 2013

Jouluretki Vanhalle Nahkatehtaalle

Lumipyry sakea matkalla pohjoiseen...Matkalla poikkesimme Vanhan Rauman joulua tunnelmoimassa; kaunista!Tänään pääsimme viimein siskoni kanssa kauan odotelle irtautumisreissulle, jouluretkelle Vanhalle Nahkatehtaalle POP UP Joulumyymäläämme. Lunta satoi ihanasti matkalla - ja maa oli valkoinen. Toivomani joulusää oli siis saapunut myös Länsi-Suomeen!

Matkalla poikettiin Vanhan Rauman joulua katsomassa. Siskoni oli ensimmäistä kertaa; minä jo konkarina kaupunkiin ihastuneena!


Vanhan Rauman katuja, torin kulmilla.
Vanhassa Raumassa ihastelimme tunnelmaa ja vanhoja rakennuksia, mutta poikkesimme myös TaruLiinan ihanassa putiikissa jouluostoksilla. Kaupassa on paljon Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita; paljon myös butiikkilaisten tuotteita, joita niitäkin tarttui mukaan, sillä tiesin, ettei niitä löydettäisi Ulvilasta, jonne matka kävi.

Kauppa on sisustettu vanhoilla kalusteilla ja eurolavoilla - luovat mahtavat puitteet kaupasta löytyville tuotteille, kuten näille kuvassa näkyville Nousevan Myrskyn koruille!

TaruLiinan putiikissa vanha ja uusi kohtaavat kivalla tavalla - ja kauniita tuotteita on vaikka millä mitalla!

TaruLiinan jälkeen poikkesimme kahville Café Saliin. Tämä jos joku oli kaunis kahvila! Rakennus oli vanha, listat, ikkunat; kaikki niin ihanaa!

Ja tietenkin Café Salin myyntivaltit hurmasivat. Valinnan vaikeus iski tiskillä, mutta makeisiin herkkuihin persona valitsin tietenkin lopulta jotain sokerista - kera kahvin.
Kakkukahvit Café Salissa.


Vanhan Nahkatehtaan piiput ohjasivat meidät oikeaan paikkaan, kun navigaattori lopetti toimimasta. Suuri rakennus aluksi hämmensi; missähän täällä se myymälä onkaan?!

Mutta pääovesta sisään astuessa löysimme heti etsimämme - ja ensimmäisenä työn sarkana minulla olikin ripustaa AstuButiikkiin.fi -julisteet ikkunoille, jotta te tiedätte heti pihalle tultuanne, että olette oikeassa paikassa.Helmiveneen tuotteita.

Sallan Pajan tonttulakkeja.
Design Paletin tyynyjä.Kaarina Talola Crafts joulupalloja.
Valona Design.


Seurasi pitkä kuvaussessio, josta tässä otteita - ja lisää kuvia myöhemmin ainakin facebookin sivuilla - kenties toinen blogijuttukin..

Otin matkalla lähes 200 kuvaa, joten voitte kuvitella; niin ihania, jouluisia tuotteita ja vaikka kuinka - samoin lahjaideoita!Mariel Design.

TYLLi

Parin tunnin kuvaussession päätteeksi ajattelimme lähteä lounaalle. Viime tingassa tämä kävikin, sillä Cafe Hellman oli juuri lopettamassa lounastaan - mutta ystävällinen henkilökunta asetteli ruuat takaisin tiskille ja niin saimme myös herkullisen lounaan! Siinä vaiheessa nälkä voitti kameran - ja kuvat unohtuivat. Mutta hyvää oli, ja suloinen muisto jäi siitäkin.

Näihin kuviin ja tunnelmiin - - suosittelen poikkeamaan, tai tekemään vaikka tulevana viikonloppuna lyhyen maakuntaretken suurien ostoskeskusten ulkopuolelle; jouluiseen ja rauhalliseen Ulvilaan:

Butiikkien POP UP Joulumyymälä
Friitalantie 11, Ulvila
9.12.-15.12.2013
ma-la 10-18 su 12-18

Facebook-tapahtumaan tästä: klik!

Minttumaa

1 kommentti:

  1. Oi miten runsas kattaus kaikkea ihanaa! ja Rauma näyttää tosi kauniilta.

    VastaaPoista