lauantai 14. joulukuuta 2013

Hand Made Koiranpanta by Funky Homo sapiens


Kyllä meidän koira saa myös valjaat vedettyä voimillaan rikki. Näin kävi, mutta itku ei ollut niin pitkä, kun muistin, että Funky Homo sapiens oli juuri ladannut koiran pantoja meidän palveluun. Niinpä otin Saiaan yhteyttä ja kerroin tilanteen; koira jolla on voimaa ja no täytyihän minun kertoa, että vetää niin vietävästi; huonosti koulutettu, myönnän.

Saia otti asian työn alle, ja muutaman viikon päästä sain toivekankaillani varustetun pannan - mutta siihen vielä lisäksi lyhyt hihnan jatke, josta on näppärä ottaa kiinni hankalassa tilanteessa liikkuessa kaupungilla.

Suhteellisen järeän näköinen varustus on nyt meidän koiralla suhteessa kokoonsa - mutta tuntuu toimivan. Vetäminen on vähäisempää, ja emäntä tyytyväinen tyylikkääseen ulkomuotoon ;)

Funky Homo sapiensin tuotteet, kera koiran pantojen, löydät tästä: klik! Ja jos tästä virisi joululahjaidea, osta lahjakortti Funky Homo sapiensin verkkokauppaan: klik! - ja lahjan saaja saa itse valita pannan värit - ja tietenkin mitata kaulan ympärykset vaaditulla tarkkuudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti