maanantai 23. joulukuuta 2013

Butiikkien joulukalenteri, 23. luukku23. luukussa Tiina Talvikki soittaa joulukappaleen - ja kertoo, miten tämä kappale on vaikuttanut hänen tuotteisiinsa:

"Joulu hellii kaikkia aisteja. Maistelemme erilaisia herkkuja, nenään leijailee kuusen tuoksu ja nautimme musiikista. Musiikki on minulle aina ollut inspiraation lähde niin vapaa-ajalla kuin työssäkin ja tiesin heti, että AstuButiikin joulukalenterissa jakaisin kanssanne musiikkia!

Pohdintojen jälkeen valitsin teille kuunneltavaksi Tarja Merivirran esittämän kappaleen Kerran joulukuun aikaan. Siinä on vain aavistus joulusta, sillä laulun tarina kiertyy sumentuneiden muistojen ympärille. Tunnelmassa on kuitenkin maagisuutta ja lämpöä, niin kuin on keskitalvemme juhlassakin.


Tämä kappale soi mielessäni silloin, kun suunnittelin uutta erää hameita, mitkä valmistan vanhoista pöytäliinoista. Tiina Talvikki -hameiden helmoissa eivät kuitenkaan tanssi karhut, vaan niissä nököttää pupuja. Jänikset ovat valinneet joulun kunniaksi päälleen kauneimmat juhlarusettinsa. Hameisiin pääset tutustumaan täällä: klik!

Muistathan, että verkkokaupan tilaukset postitetaan ilman toimituskuluja tämän vuoden loppuun asti. Käytä tilaisuus hyödyksi 31.12. mennessä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti