perjantai 15. marraskuuta 2013

Uusi kotitoimistomekko!


Työni "varjopuolia" on tietenkin se, että "joudun" katselemaan päivittäin palvelussani mukana olevien yritysten ihania tuotteita - ja houkutukset ovat siten päivittäin suuret. Olen kuitenkin onneksi äärimmäisen harkitseva ostoksissani - ostan tarpeeseen, monikäyttöisiä ja tavoitellen pitkäikäisyyttä.

Tiina Talvikin Senia-mekon näin yksi perjantai, kun nostin uusia tuotteita etusivulle - se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Laitoin Tiinalle heti viestiä aiheesta, mutta hän pelkäsi, että mekko on minulle liian suuri. Hän oli onneksi tulossa seuraavalla viikolla myyjäisiin Turkuun, joten otti mekon mukaan ja siinä Hansatorilla Tiina pisteli nuppineuloja mekkoon minä mallina - ja näin mekko tehtiin minulle sopivaksi ;) Mekko tuli myöhemmin postissa ja hetken sitä mallailtuani päätin vielä harsia helmoja vähän lyhyemmäksi - mutta niin, että voin taas pidentää ne takaisin entiseen pituuteen tarpeen tullen.

Mekko on mukava päällä - ei purista. Alle mahtuu kerrokset vaatteita ja päälle voi vielä kääräistä villatakin. Pitkävartiset villasukat - sekä korkeat saappaat sopivat myös niin kivasti tähän kokonaisuuteen. Mekko sopii siis sekä syksyn, talven, kevään kuin kesänkin menoihin. Ja mikä parasta; mekko on valmistettu nappeja myöten kierrätetyistä materiaaleista!

Kotona työskennellessä asu on usein "vapaa" - mutta on kyllä niin kiva pistää joskus myös jotain sievääkin päälle, ihan vain omaksi iloksi. Lisäksi tyttäremme tykkää mekosta; samoin kuin pipoista äitinsä päässä (btw).

Tiina Talvikin tuotteisiin pääset tästä: klik!

P.S. Alla kuvajärjestelyistä otoksia; tytär ihmeissään - samoin koira. Lopuksi koira teljettiin portin taakse ja annoin tytön luvan vain tuijottaa kameraa suu ja silmät sepposen selällään - tuli siis tällaiset toden tuntuiset kuvat ilman meikkejä, kampauksia, siivouksia taikka kuvankäsittelyjä ;)

1 kommentti:

  1. Hih hih, ihana kuvakollaasi! Suloista meininkiä. :) Mekko näyttää ihanalta päälläsi - ja tekemäsi lyhennys toimii mainiosti!

    VastaaPoista