keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Lasten joulujuhliin!

Minulla on tullut tavaksi ostaa kummitytölleni joululahjan sijaan pikkujoululahja. Ensimmäisen adventin aikaan käyn viemässä hänelle lahjan - ja uskon, että hän ilahtuu lahjasta moninkerroin siihen nähden kuin mitä jouluna tekisi (minusta liian valtavan) joululahjameren äärellä ;)

Kerran ostin hänelle täytettävän joulukalenterin (kera täytteiden), sitten joulukynttelikön ja myös nyt ajattelin, että ostan jotain jouluista; nimittäin tarhan joulujuhliin jotain kivaa päällepantavaa! Tein listan, mitä tämä voisi esimerkiksi olla - ja koska olen äärimmäisen huono tekemään päätöksiä, toivon, että kummityttöni äiti lukee tämän - ja vinkkaa minulle pian, minkä pistän tilaukseen :)

Näitä selaillessani huomasin, että Butiikin vaatehuoneessa lasten hyllyillä on noin 30 erilaista mekkoa ja tunikaa (klik vaatehuoneeseen); aika mahtava valikoima! Ja jouluiset tonttulakit löytyvät täältä: klik!

Nyt melkein harmittaa, että menin viime vuonna ostamaan isomman tuottajan tekemän joulukalenterin, sillä nyt sellaisia, mitä viime vuonna etsin - mutten millään löytänyt, olisi vaikka kuinka - tietenkin osoitteessa astubutiikkiin.fi. Seuraavassa kuvassa muutama esimerkki Peikonpojalta, ja lisää näitä on tullut nyt myös muilta tuotemerkeiltä.
Joulukatalogiin, joka päivittyy koko ajan, pääset tästä: klik! Siellä muun muassa näitä joulukalentereita, joita tosin joudut vielä tovin odottamaan, jos haluat ostaa - sillä jouluunhan liittyy odottaminen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti