torstai 21. marraskuuta 2013

Lahjavalvojaiset huomenna!

Huomenna se tapahtuu; Lahjavalvojaiset!

Oletko jo suunnitellut, miten pysyt yön valveilla? Itse iltaunisena tuskailin asiaa tovin - mutta kootessani teille ideoita joulukoristeluihin, hoksasin, että minähän voin pukea yön pimeinä tunteina kotimme jouluasuun. Kun aamu koittaa ja muu perhe herää, on koti jouluinen - ja perheen äti myös ;) Mutta tällä kertaa siis joulujärjestelyistä räjähtänyt jo marraskuussa - ei jouluaattona!

Joulukoristelujen ja -siivouksen välillä hipsin koneelle katsomaan, jos jotain kivaa tarjousta on ilmaantunut - tai uusia vinkkejä jouluvalmisteluihin - ja viimeistään aamulla tilaan listaltani joululahjat, jos niistä ei ole yön aikana tullutkaan alennuksia. Eli niin, en minäkään tiedä, mitä kaikkea yö tuo tullessaan; sen tietävät vain tontut ;)

Ihan jännittää siis, mitä tuleman pitää. Mutta vinkkinä olen kuullut, että alennuksia tulee, samoin moni yritys lähettää yön aikana paketit ilman kuluja kotiisi - ja jopa paketoi paketit kaupan päälle! Lisäksi tulossa on ideoita joulusisustukseen, -kattaukseen ja -pukeutumiseen.

Vielä yksi yö - ja seuraavana yönä sitten valvotaankin?! Tästä pääset seuraamaan yön tapahtumia: klik!

P.S. Kannattaa tehdä jo listaa, mitä haluaa Butiikin listoilta tilata Pukin konttiin; helpottaa tarjousten kärkkymistä ja yön lopussa voi muistikapasiteetti olla jo niin vajaakäynnillä, että siihen ei kannata luottaa. Ilmainen toimitus kotiin kannattaa kuitenkin hyödyntää, eli loput ostokset sitten aamun sarastaessa viimeistään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti