perjantai 1. marraskuuta 2013

Kirje joulupukille -kisa!


Nyt käynnistyy Kirje Joulupukille -kisa!! Kisan säännöt:
  • Kirjoita kirje joulupukille sinun, perheesi tai lapsesi lahjatoiveista, jossa tuotteet on napattu osoitteesta astubutiikkiin.fi.
  • Muista mainita kirjeessä sekä osoite, josta tuotteet löytyy, mutta myös tuotteiden nimet, jotta joulupukin on mahdollisimman helppo löytää tuotteet lahjapakettiin.
  • Tee kirjeestä mahdollisimman mielenkiintoinen ja hauska. Käytä erilaisia tekniikoita; leikkaa, liimaa, askartele, käytä kuvankäsittelyohjelmia tai tee vaikka video!
  • Jaa kirjeesi ystävien kesken ja kerro meille, mitä ystäväsi tykkäsivät (esim. ota kuvankaappaus facebook-tykkäyksistä // kerro blogisi osoite, jossa kirjettä on kommentoitu, tms.).
  • Lähetä kirje ja saamasi kommentit kirjeeseen osoitteseen mari(at)astubutiikkiin.fi viimeistään 21.11.2013.

Kirjeet joulupukille julkaistaan Lahjavalvojaisten yönä 22.11.2013 klo 21 jälkeen. Paras kirje palkitaan 60 euron arvoisella lahjakortilla, jonka voi käyttää mihin tahansa astubutiikkiin.fi-palvelussa mukana olevaan kauppaan!

Lahjavalvojaisiin osallistuvat voivat äänestää parasta kirjettä. Äänensä antaneiden kesken arvotaan 20 euron arvoinen lahjakortti - jonka myös voi käyttää mihin tahansa astubutiikkiin.fi-palvelussa mukana olevaan kauppaan.

Parhaan kirjeen voittomahdollisuuksiin vaikuttaa toki äänestyksen tulokset, mutta lopullisen päätöksen voittajasta teen minä ;)

P.S. Voit lahjoittaa myös lahjakortin arvon halutessasi hyväntekeväisyyteen :)

P.P.S. Yllä minun kirje joulupukille. En todellisuudessa kyllä tarvi läheskään näin paljon - mutta yritin tehdä jotain erilaista; tekaisin siihen jopa lumisateen päälle ;) Nyt siis ideoimaan, ab:n sivuille tutkimaan tarjontaa (klik), ja kirjoittamaan kirjettä joulupukille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti