torstai 7. marraskuuta 2013

Joulukuun retki Vanhalle Nahkatehtaalle

Kulisseissa suunnitellaan jo kovasti POP UP Joulumyymäläämme Vanhalle Nahkatehtaalle Ulvilassa. Miten lahjat paketoidaan, miten kaikki ihanuudet laitetaan esille, miten ikkunat koristellaan ja onko vielä jotain muuta huomioitavaa...

Yritykset pystyttävät myymälän ja vastaavat myymälästä viikon ajan; minä saan tällä kertaa luvan olla onnellinen asiakas - ja tietenkin tässä samalla houkutella teitä mukaan :) Olen jo useamman viikon suunnitellut päivää, jolloin tämä äiti irtautuu kotiympyröistä ja lähtee siskonsa kanssa retkelle! Matkan varrella ajateltiin poiketa Vanhassa Raumassa (klik). En ole ikinä käynyt siellä joulun aikaan, mutta nyt käymme! Poiketaan ainakin Taruliinan kaupassa (klik), jossa on mahtava valikoima Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita - ja kahvilla käydään Cafe Salissa (klik); ihanan tunnelmallinen paikka torin kupeessa. Ja siitä ehkä poiketaan myös joulutorilla :)

Tämän jälkeen on varmasti jo kiire päästä perille. Ja Perillä odottaakin Vanha Nahkatehdas eli Friitala-talo, jossa on POP UP Joulumyymälämme lisäksi ihania pikkuputiikkeja. POP UP Joulumyymälässä aika varmasti vierähtää - ja lupaan ottaa myös kuvia niille, jotka eivät pääse paikalle. Friitala-talosta löytyy myös lounaspaikka; ei omia keitoksia sinä päivänä ;)

Jos aika vain riittää, käymme vielä lopuksi Leineperin ruukin alueella ihastelemassa vanhoja rakennuksia ja haistelemassa tunnelmaa. Sitten onkin varmasti päivä pulkassa, joululahjat takakontissa, ja nokka kohti Turkua.

Matkasuunnitelmat tarkentuvat ja fiilistelykuvia tulossa lisää tulevina viikkoina!


P.S. Jos olet facebookissa, liity tapahtumaamme: klik! Siellä mukana olevat yritykset kertovat mm., mitä kaikkea kivaa ovat tuomassa myymälään mukaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti