keskiviikko 13. marraskuuta 2013

9 yötä lahjavalvojaisiin...

... ja sen kunniaksi Riikka Kiikar Visionista kertoo tarinan yrityksestään:
"Kiikar vision on nuori, keväällä 2013 perustettu suunnittelutoimisto. Haaveilin vuosia oman yrityksen perustamisesta, mutta työurani polveili ristiinrastiin mitä erilaisimmissa työtehtävissä kunnes aika oli kypsä.

Kaikki alkoi tiskiräteistä, jotka olivat helppoja ja nopeita valmistaa lastenhoidon ohella, kun päivien tahdin määräsi vuosina 2010 ja 2011 syntyneet lapset. Ajatus omasta tekstiilimallistosta syntyi yrittäjyyskurssin suojissa ja ensimmäiset tuotteet tulivat markkinoille keväällä 2013.

kiikar house -malliston tuotteet ovat arkipäivän tekstiilejä. Mallistoon kuuluu käsinpainettuja sisustustekstiilejä, mutta tavoitteenani on laajentaa mallistoa myös käsinkudotuilla tekstiileillä.

Mallistoni painokuosit ja värit ovat mielenmaailmastani ja muistoista. Naakka ja Puisto liittyvät työhuoneeni läheisyydessä olevaan puistoon, vanhoihin lehmuksiin kaupungin sykkeessä. Painokuoseihin on tallennettu puiden varjoissa istuttu hetki; lehtien välistä siivilöityvät auringon säteet ja ympärillä kuuluva puheensorina.

Olen tummuuteen taipuva, mutta uskon positiivisuuteen ja hyvään. Pidän mustasta väristä, yksinkertaisuudesta, vauhdista  -sekä omenanvihreästä, kävelystä ja rönsyilevistä kukkasista. Toivon näiden asioiden välittyvän myös suunnittelussani."

Lahjavalvojaisten odottelun kunniaksi saat koodilla BUTIIKKI kiikar visionin verkkokaupassa -25% alennuksen 15.11.2013 asti. Kiikar Visionin tuotteisiin pääset tästä: klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti