perjantai 15. marraskuuta 2013

7 yötä lahjavalvojaisiin...

... ja sen kunniaksi Minttumaria Minttumaasta kertoo tainan Minttukarhusta."Rakastan asioita jotka ovat muutakin kuin miltä ensin näyttävät. Rakastan satuja ja sanoja, oivaltamista ja omia polkuja. Rakastan pehmeitä arvoja, kestävää elämäntapaa ja yksinkertaisuutta. Mutta asiat, joilla ei ole mitään merkitystä, ne saavat minut turhautumaan. Kun suunnittelen ja valmistan tuotteen, sillä pitää olla jotain sanottavaa. Se ei silti välttämättä ole sanoissa. Viesti voi olla kierrätetty materiaali tai tuote jonka avulla voi kertoa toiselle: ”Minä rakastan”. Lahja, jonka antamalla voi välittää sanoittakin, ilahduttaa tai yllättää. Tuote, jonka voi valita kertakäyttöisen sijaan, tai jotain joka saa hymyilemään, kannustaa huomaamaan, ettei elämä ala vasta joskus vaan on jo tässä.

Minttukarhukin on muutakin kuin vain tyynynpäällinen. Sillä on persoona. Se syö mustikkamaitoa, kuuntelee hiljaa ympäristöään ja unelmoi. Arvaatko mistä? Astu Butiikkiin- sivuilla voit tutustua paremmin tähän erityiseen karhulajiin, ja lahjavalvojaisten ajan Minttukarhun voi ostaa postikuluitta. Minttukarhut on ommeltu pellavasta ja kierrätetyistä kankaista. Niiden tassuja täyttää kierrätyskuituinen vanu, ja mahan täytteeksi on saatavilla eko-sisätyyny. Kaikkien karhujen ilmeet eroavat hieman toisistaan, kasvot on ommeltu yksitellen, ilman valmista sabluunaa tai kaavaa. Minttukarhun voi tilata haluamansa värisillä housuilla, ja onpa jonkun Minttukarhun pöksyihin pyynnöstä jopa kirjottu saajan nimi ja juhlien päivämäärä."

1 kommentti:

  1. Minttukarhu on ihan paras! Sen lajitoveri muutti citykarhuksi pääkaupunkiin ja täällä se on saanut lemmikin aseman perheessämme. Päivittäin se jaksaa ilahduttaa mieltä suloisuudellaan.

    VastaaPoista