sunnuntai 17. marraskuuta 2013

5 yötä lahjavalvojaisiin...

... ja sen kunniaksi Alina PikkuLillistä kertoo tunikamekon tarinan:
"Kun saimme kahden pojan jälkeen tytön, oli riemukasta ostaa ihania mekkoja. Pian kuitenkin huomasin, että nätit mekot jäivät käyttämättä. Säästelin niitä ja liian hienoina en raaskinnut käyttää arkena, kunnes yhtäkkiä ne olivatkin jo jääneet pieniksi. Se harmitti ja kuten yleensä tämäkin tuote, PikkuLillin tunikamekko, syntyi omasta tarpeesta.

PikkuLillin tunikamekko on tehty pitkäikäiseksi vaatteeksi, jossa kasvupyrähdykset on otettu huomioon. Ensin se on mekkona, sitten tytön kasvaessa tunikana ja vielä puseronakin. Leikkauksen ansiosta mekko on mukava päällä eikä koko käyttöaikanaan kiristä tai tunnu epämukavalta. Sama pitkäaikaisuuden periaate on toteutettu housuissa ja paidoissa, joiden punteissa ja hihansuissa on käännösvarat. Poikienkin vaatteissa on kasvunvaraa. Kaikkiin PikkuLillin housuihin voit halutessasi tilata vyötärölle tehtävän säätökuminauhan, joka antaa lisää kasvunvaraa entisestään!

PikkuLillin tunikamekko on käytännöllinen. Sen käyttöikä on lastenvaatteeksi erityisen pitkä: mekkomittaisena sellaisenaan käytettäväksi, tunikana vaikkapa leggingsien kanssa ja paitapituisena esimerkiksi farkkujen kaverina. Kesällä tunikamekkoa pidetään hellevaattena ja talvella sitä voi käyttää pitkähihaisen trikoopaidan kanssa. Ja näitä mekkoja raaskii käyttää! Puuvillakankaasta valmistettuna se kestää pesuja trikookangasta paremmin ja näyttää kauniilta vuosien jälkeenkin.


Ja meidän oma pikkuinen Lilli itsekin tykkää mekoistaan, koska ne on helppo pukea itse. Siinä ei ole vetoketjuja, nappeja tai tarroja. Ja leikit sujuu! Äitikin tykkää, kun tyttö on siististi puettu. Nopeat muutokset arkimekosta vierailu- tai juhlamekoksi hoituu esimerkiksi vaihtamalla farkkujen tilalle siistit sukkahousut tai legginsit ja lisäämällä muita asusteita. Ja neiti on valmis vierailulle!"


Lahjavalvojaisten odottelun kunniaksi PikkuLilli tarjoaa alennuksen yhteen tunikamekoistaan, nimittäin Geisha-mekkoon. Käy katsomassa sivuiltamme lisää: klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti