sunnuntai 3. marraskuuta 2013

19 yötä lahjavalvojaisiin...


... minkä kunniaksi Pia Temisevä House of Simonesta kertoo tarinansa Tablet Strapista. ... Ai mistä? No lue vähän lisää, ja tiedät mistä ;)
"Ostin sitten minäkin tabletin, iPadin ja inoissani tutustuin siihen. Ehkä jopa hiukan liian intensiivisesti, ranne kipeytyi jo ensimmäisen illan jälkeen ja mietin, että kuinka ihmeessä ihmiset tekevät niillä töitä messuilla ja toimistoissa pitkiä päiviä? Mullahan on käsien lihakset hyvässä kunnossa, kun muotoilen nahkaa työkseni.

Ajatus jäi vaivaamaan ja muhimaan mieleen. Samaan aikaan tuumailin, että pitää tehdä uudelle beibelle joku staili vaate, mittatilauksena, kierrätysnahkaa, luonnollisesti. Tein hihnat joihin lisäsin hiukan kuminauhaa. Tuli aika kiva, vähän hämähäkkimäinen. Aika nopeasti syntyi oivallus siitä, kuinka tyylikkäästä tabletin asusteesta voisi muuntaa käyttöä helpottavan apuvälineen – kiinnitysvyön, jonka avulla kone pysyy kämmenellä kieputtaa sitä kuinka päin vain – eikä ranne väsy!

Tuotekehitys vei mennessään ja lopulta Tablet Strap oli siinä kunnossa, että saatoin esitellä sen muutamissa tilaisuuksissa. Vastaanotto oli enemmänkin kuin kannustava, löysin hyviä yhteistyökumppaneita ja suojasin mallin.

Nyt, syksyllä 2013, reilu puoli vuotta ensimäisestä protosta, olen saamassa tuotannon kunnolla käyntiin. Edelleen kierrätysnahasta ja Tamperelaisena käsityönä!"

House of Simone tarjoaa nyt erikoistarjouksena tämä Tablet Strapit alennushintaan:


iPadille ja vastaavan kokoisille koneille trapit hintaan 30,00€ (norm 36,00€)
iPadMinille ja vastaavan kokoisille koneille trapit hintaan 25,00€ (norm 30,00)

Tarjous voimassa tämän illan + huomisen päivän 4.11.2013. Muista vain syöttää tekstikenttään koodi Lahjavalvojaiset, jolla lunastat alennuksen.

House of Simonen tuotteisiin sekä Tablet Strapeihin pääset käsiksi tästä: klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti