tiistai 5. marraskuuta 2013

17 yötä lahjalvalvojaisiin...


... ja sen kunniaksi Lotta Lilja kertoo Beditin tarinan."Beditin tarina alkoi joulun alla 2011, kun tuskastuin perheen kaksosten aina levällään olevaan kerrossänkyyn. Ompelin ensimmäiset vetoketjupeitot kerrossänkyyn joululahjoiksi. Olin tuolloin äitiyslomalla ja aloin miettiä käsityöharrastuksen ja yrittäjyyshaaveen yhdistämistä. Idea tuntui toimivalta, mutta vaati vielä parantelua. Tuotekehitys jatkui, löytyi hyvä ompelimo ja laadukkaat materiaalit. Viimein palikat loksahtivat kohdalleen ja ensimmäiset Zipit-peitot valmistuivat loppukesällä 2012.

Zipit on peitto, joka on helppo pedata. Kiireessä arjen hallintaan vaikuttaa monta asiaa ja pienikin helpotus siinä on iso voitto. Se on myös helppo huoltaa ja uudistaa vaihtamalla kansi vanhaan runkoon - milloin vain haluaa piristystä ilmeeseen."

Lahjavalvojaisissa Bedit myy Zipit-päiväpeittoja tarjoushintaan, joten ota jo etukäteen patjastasi mitat, ettet nuku (tai etteivät lapset nuku) onnesi ohi! Käy myös ennakkoon tutustumassa Beditin tarjontaan: lasten peittojen lisäksi Bedit petaa parisängyt, veneen punkat ja piilottaa vieraspatjat: klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti