keskiviikko 6. marraskuuta 2013

16 yötä lahjavalvojaisiin...

... ja sen kunniaksi Anni Vuoriortta kertoo tarinan siitä, miten Vuoriortan Adrian-kankaiden kuvionnit, Roxie ja Adrian ovat syntyneet.

"Siinä missä Vuoriortan pääkuvio Roxie ilmentää pohjoista mystiikkaa, halusin Adrianiin myös ripauksen tunnelmaa vuosilta jotka asuin Pariisissa. Hauskasti kyllä, monet näkevät nimenomaan Adrianissa suomalaista folkloristisuutta ja Roxiessa ranskalaista henkeä.

Adrian ei syntynyt helposti; kävin tuskaista taistelua kuvion kanssa koko kevään ja tapetoin yhden seinän erinäisillä versioilla.  Kuvion piti toimia niin 60cm kuin 190cm ihmisellä. Tämä asetti omanlaisia haasteita perfektionistille, jolla oli selkeä visio siitä, miltä kuvion tuli näyttää valmiissa vaatteessa ja asusteessa. Kuvion paksuuden ja raitojen etäisyyksien piti olla juuri oikeanlaiset. En myöskään halunnut Adrianiin selkeitä "palkkiraitoja" vaan vivahteikkuutta.

Kankaanpainatuksessa kuvion pienet yksityiskohdat asettivat myös haastetta. Piti kokeilemalla hakea oikea määrä väriä painoseulaan. Myös värisekoituksia piti sumplia oikeiden sävyjen löytämiseksi. Valmiiden kankaiden näkeminen kaikkien suunnittelu- ja painantavaiheiden jälkeen oli riemun ja ilon päivä. Mustana ja luonnonvalkoisena Adrian tarjoaa täysin eri maailmat - kuvio taas antaa mahdollisuuksia vaikka mihin!

Adrian toimii nyt hienosti niin pienen vauvan kuin aikuisenkin päällä, niin vaatteissa kuin asusteissa ja mikä parasta; sekä miehelle että naiselle, tytölle sekä pojalle, ikään tai näköön katsomatta!"Nyt Adrian-tuotteen ostajat saavat Roxie-nilkkasukat kaupan päälle! Tarjous on voimassa 10.11.2013 asti, joten nyt pikaisesti katselamaan, mitä ihania vaatteita ja asusteita Vuoriortalla onkaan tarjottavanaan: klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti