torstai 7. marraskuuta 2013

15 yötä lahjavalvojaisiin...

... ja sen kunniaksi kerromme tainan Jenni J.J.stä - ja miksi hänen lasten vaatteissaan seikkailevat kaiken maailman ötökät...!





"Jenni J.J. on yhden äidin yritys joka toimi alunperin Helsingissä, kunnes syyskuussa 2013 Jenni ja pesue muutti maalle viljelemään maata ja kasvattamaan kanoja. Jenni itse ompelee kaikki tuotteet kotonaan sijaitsevalla työhuoneella. Jenni on hajamielinen, puhuu paljon ja tykkää puuhailla puutarhassa sekä kasvattaa chilejä, vaikkei niitä itse syökään.

Jennin ompelu-uraa on pohjustanut kaikenlainen askartelu ja tuunailu, sekä tietysti koulunkäynti. Jenni valmistui pukuompelijaksi 2005. Tarkoitus oli ruveta tekemään hienoja vaatteita hienoille aikuisille, mutta onneksi maailmaan tuli 2010 tyttö joka muutti ihan kaiken <3 Aikuisille vaatteiden tekeminen ei nimittäin voisi koskaan olla näin hauskaa!

Talvella 2011 Jenni teki tytölleen talvihatun, kun turhautui kauppojen hintoihin ja valikoimiin - ja siitä se sitten lähti! Materiaaleja Jenni haalii ihan joka puolelta, yrittäen käyttää mahdollisimman paljon kierrätettyjä ja kotimaisia materiaaleja. Myös ystävät, tuttavat ja kaverit lahjoittavat vanhoja vaatteita/verhoja/lakanoita/pöytäliinoja, joista käytetään kaikki hyödyksi!

Tuotteiden suunnitteluun on vaikuttanut Jennin jo pienenä alkanut kiinnostus ja rakkaus ötököitä kohtaa. Esimerkkinä kärpäs-huppari, joka ei ole ihan joka pojan tai tytön unelma, mutta jostain ehkä löytyy lapsi, joka vie nuken rattaissa yökkösen toukkia päiväkävelylle, kasvattaa isolimakotiloita ja imettää hyttysiä (ja kaikkea muuta mikä aikuisia ällöttää..). Jenni teki tämän mallin sille tytölle, joka hän itse joskus oli."



Lahjavalvojaisia odotellessa Jenni JJ tarjoaa 10 prosentin alennuksen kampanjakoodilla BUTIIKKI  7.11.-21.11.2013 nettikauppansa tuotteista - mistä tahansa tilauksesta! Jenni J.J.:n tuotteisiin pääset tästä: klik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti