lauantai 9. marraskuuta 2013

13 yötä lahjavalvojaisiin...

... ja sen kunniaksi Terhi Bellapuusta kertoo tarinan siitä, miten syntyi Bellapuu:

"Nuorimmainen lapseni teki tuloaan jouluna 2003 ja kahdella vanhimmallani lapsella oli ollut motorisia ongelmia. Esikoinen todettiin myöhemmin kehitysvammaiseksi. Jos diagnoosi olisi tullut ajoissa, olisin pystynyt paljon tekemään kuntoutuksella lapsen hyväksi.


Nyt kun kolmas lapsi teki tuloaan, ajattelin tehdä kaikkea jo etukäteen, joka tukisi motorisia valmiuksia. Istuinkin usein keinutuolissa lauluja kuunnellen ja kun lapsi syntyi oli kantoliina jo olemassa ja lapsi oli kaikessa mukana liinan kanssa.

Esikoisella oli myös kuivaksi oppiminen todella haastavaa ja tätäkin mietin; en enää halunnut että 3-vuotias on vaipoissa, joten niin tutustuin uudelleen kestovaippoihin. Onneksi vuonna 2003 oli jo internet ja keskustelufoorumit. Tilasin ensimmäiset kestovaipat ja lopulta vaippoja alkoi valmistumaan itseltänikin. 

Vaippoja syntyi sellaisia määriä, että meillä ei ollut enää niille käyttöä, joten Huuto.netin kautta myin ensimmäiset vaipat. Kun kauppa kävi ja niille tuntui olevan kysyntää, perustin lopulta toiminimen keväällä 2005.

Aikaa tästä on kulunut jo paljon, vauva on kasvanut isoksi ja kiinnostuksen kohteet muuttuvat. Rakkaus värikkäisiin kankaisiin on säilynyt ja niin yritystoiminta jatkuu - vaikkakin hiukan eri tuotteilla. Nykyään Bellapuu valmistaa pääasiassa trikoisia pipoja, huiveja sekä naisten tunikoita.

Ps. Ja nuorimmaisella ei motorisia ongelmia, pikemmin liian huimapäinen ja kuivaksikin oppi todella nopeasti, joka harmitti kun olisi tarvittu kestovaippojen testaajaa =)

Pss. Bellapuulla nyt yli 30€ tilaukset postikuluitta, ja kestovaipan ostajat saavat ylläri-lisäimun kaupan päälle, kun tilaus on tehty viimeistään 12.11.2013 klo 24. Bellapuun tuotteisiin pääset tästä: klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti