maanantai 11. marraskuuta 2013

11 yötä lahjavalvojaisiin...

... ja sen kunniaksi Lotta Ululaista kertoo tarinan Ululain uusimmasta tuotteesta; Veera-hihoista.

"Ululain uusin tuote on alpakasta neulotut Veera I -hihat. Olen erityisen iloinen tästä uusimmasta julkaisusta, koska hihat olivat alunperin ratkaiseva sysäys koko Ululain perustamiselle. Omasta vaatekaapistani puuttuivat hyvin istuvat, laadukkaat hihat, jotka olisin voinut yhdistää asuihini erityisesti viileimpinä vuodenaikoina. Olin jo vuosia aiemmin todennut hihat yhdeksi parhaista asusteista monikäyttöisyytensä ja lämmittävyytensä vuoksi. 

Ululain perustamista tammikuussa 2012 edelsi vuosi, jolloin matkustelin työn ja lomien merkeissä erilaisissa kaupungeissa Euroopassa ja muualla. Vaatekaupoista etsin erityisesti hihoja, joita en ollut enää pitkään aikaan Suomesta löytänyt. Toiveenani oli malliltaan tyköistuvat, tunnultaan pehmeät ja materiaaliltaan luonnonkuituiset hihat. Kun toiveeni ei täyttynyt, lisäsin omien liikeideoideni listaan: asustesuunnittelu. 

Tämä tapahtumaketju lopulta sysäsi Ululain liikkeelle. Parin vuoden aikana olen julkaissut Ululai-puodissani joukon kotimaassa suunniteltuja ja valmistettuja asusteita sekä sisustustuotteita. Kaikki Ululai-tuotteet on neulottu tarkoin valituista luonnonmateriaaleista. Veera I -hihat ovat uusin tulokas - ja voin taata, rakkaudella sinulle tehty!"

Lahjavalvojaisten kunniaksi Ululai antaa 15 prosentin alennuksen hihoihin. Tarjous on voimassa vain tänään ja huomenna eli 11.11.-12.11.2013. Veera-hihoihin pääset käsiksi tästä: klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti