tiistai 12. marraskuuta 2013

10 yötä lahjavalvojaisiin...

... ja sen kunniaksi Elli Lempiväristä kertoo tarinan koruistaan:


"Lempiväri on korusarja, joka valmistetaan kierrätetyistä värikynistä. Kynäkorut ovat ilahduttavan värikkäitä ja piristävät mustan vaatteen ja marraskuusta väsähtäneen mielen!

Lempivärin tarina alkoi vuonna 2009, kun ensimmäinen värikynäkaulakoru syntyi Kaapelitehtaan Risain -kilpailuun. Yllättäen kokeilusta syntynyt koruni voitti kilpailun. Kolmen kuukauden kuluttua voitosta olin jo kehitellyt ja valmistanut kokonaisen korusarjan ja päädyin myymään ja esittelemään korujani ensimmäistä kertaa. Korusarja sai nimekseen Lempiväri.

En neljä vuotta sitten olisi uskonut, että yksi kaulakoru potkaisee vauhtiin yrityksen, joka tällä hetkellä on päätyöni. Olen viime vuosina yrittämisen ohella suorittanut taiteen maisterin tutkinnon ja tehnyt paljon erilaisia projekteja, mutta Lempiväri on pysynyt mukana aina muuttuen ja kehittyen. 
Meillä on oma korustudio ja kauppa Napa & paja Helsingin Kampissa, joka perustettiin yhdessä kahden muun korumuotoilijan kanssa.  Myyn Lempiväri-sarjaa asiakkaille suoraan omasta liikkeestä ja tapahtumissa sekä useiden jälleenmyyjien kautta. Kasvavassa määrin myös netin kautta."

Lempiväri antaa teille Lahjavalvojaisia odotellessa tarjouksen helmikaulakorusta, jonka voit tilata omilla väritoiveilla astubutiikkiin.fi-sivuston kautta. Kaulakorun saa Lahjavalvojaisiin asti 32 eurolla postituskuluineen (norm. 39 €)! Kaulakoruun pääset käsiksi tästä: klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti