tiistai 8. lokakuuta 2013

PAG:n tarina


PAG on Päivi Garamin yritys, jonka päätuotteita ovat t-paidat kera hauskojen printtien. T-paidat ommellaan Suomessa kudotusta ja värjätystä trikoosta suomalaisessa ompelimossa ja printit Päivi tekee itse käsityönä turvallisilla väreillä. T-paitojen lisäksi Päivillä on valikoimassaan mm. lasten vaatteita, jotka hän ompelee itse, mutta niissä kangas ei ole välttämättä suomalaista.

PAGin tarina alkaa noin 10 vuoden takaa: 
"Alussa tein tuotteita kotona, mutta kolmen pienen lapsen kanssa kankaiden painaminen ja kuivattaminen pitkin sohvia ei oikein toiminut pidemmän päälle." Päivi kertoo. 

Päivi vuokrasi työhuoneen läheltä kotia ja päätti ohessa myös myydä neulelankoja ja käsityötarvikkeita. Jossain vaiheessa tuli kuitenkin tilanne, että Päivin aika ei riittänyt sekä myymälän pitämiseen että tuotteiden tekemiseen. Hän päätti lopettaa kaupan ja keskittyä omiin tuotteisiinsa: "Tällä hetkellä pidän verkkokauppaa, etsin jälleenmyyjiä ja lisäksi minulla on tilausasiakkaita."
Tuotteissaan Päivi käyttää melkein yksinomaan luonnonmateriaaleja, puuvillaa ja pellavaa. Tuotteet hän ompelee tai ompeluttaa. Printit hän tekee tuotteisiin itse. Valikoimassa on mm. T-paitoja, vauvanvaatteita, kasseja, pussukoita ja esiliinoja. Hän on myös suunnitellut uutta keittiötekstiilisarjaa ja siitä kuullaan kenties syksymmällä enemmän!

Jutun kuvissa PAG:n tuotteita ja lähestyvän isänpäivän kunniaksi ensimmäisissä kuvissa myös hauskoja ideoita isänpäiväpakettiin! PAG:n tuotteet löydät tästä: klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti