torstai 17. lokakuuta 2013

Liikelahjaksi suomalaista käsityötä ja designia?

Liikelahjoja tarjoaa mm. Valona Design (esim. tyylikkäitä joulukoristeita), Risako (esim. LP-levymuistikirjat), Vuoriortta (esim. sukkia), Vinkee (esim. heijastinliivit leipomon työntekijöille), Bombo (esim. pannunalusia) ja Helmivene (esim. kämmenekkäitä toimistotyöntekijöille).


Astubutiikkiin.fi lanseeraa palvelun, jossa yritykset voivat pyytää tarjousta liikelahjasta joko yksittäisiltä käsityöyrittäjiltä – tai kootusti laajemmalta joukolta käsityö-yrittäjiä.

Liikelahja voi olla esim. Bombon leikkuulauta, Vuotarin mittatilaussaippua halutulla värillä ja pakkauksella, luomukangaskassi kera Merriltä tilatun kuvituksen, Liisa Salmivaaran kännykkäpussi, Risakon LP-muistikirja kierrätetyistä materiaaleista tai Vinkeen kakku-heijastinliivi leipomon työntekijöille! Lisää ideoita liikelahjoihin löydät Liikelahjat-osastolta: klik!

Valikoimassa on siten sekä valmiita tuotteita – mutta myös mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita. Tarjousta voi pyytää keskitetysti sähköpostitse osoitteesta mari(at)astubutiikkiin.fi tai yrityksiltä erikseen Liikelahjat-kategorian tuotetietojen kohdalta löytyvien tilauslomakkeiden kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti