keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Lempi Designin tarina

Lempidesign sai alkunsa Elina Nykvistin unelmasta, äitiyslomasta ja yritysopinnoista: "Kiinnostukseni sisustukseen ja designiin sekä kutsumukseni suunnitteluun ja tekemiseen sai mahdollisuuden 2012 talvella yritysopintojen kannustamana. Niin kuin usein parhaimmat asiat tapahtuvat, tällöin elämässäni monet tarvittavat asiat loksahtivat kohdalleen." 
Elina aloitti yritystoimintansa sisustusompelijana, minkä vuoksi hän kiinnittää tuotteissaan erityistä huomiota niiden toimivuuteen ja käytännöllisyyteen: "Tuotteissa näkyy sekoitus omaa tyyliäni, modernia ja harmoniaa, jotka sopivat hyvin jokaiseen kotiin. Pyrin lisäämään tuotteisiini jonkinlaisen jujun tai ajatuksen, joka saa innostumaan. Lisäksi pyrin kehittämään tuotteita jatkuvasti niin materiaalien kuin tekniikoidenkin osalta."

 Lempidesignin tuotteet ommellaan pääosin omalla Workshopilla Espoossa: "Etsin jatkuvasti ekologisempia tapoja valmistaa tuotteita. Pyrin myös valmistamaan tuotteeni mahdollisimman lähellä tuotetuista materiaaleista. Suomeen tarvittaisiin kiperästi omaa tekstiilituotantoa!"

Lempidesign sopii hyvin pehmeitä arvoja ja luonnonläheisyyttä arvostavalle ihmiselle, joka haluaa nauttia kodistaan pitkään sekä luottaa laadukkaisiin materiaaleihin. "Olen iloinen siitä, että portaalissa olevat tuotteet ovat ihmisen valmistamia ihmiselle, näin ollen myös suurella sydämellä tehtyä. Olen myös iloinen mittatilausmahdollisuudesta. Kun halutaan kestävää ja toimivaa, ei perinteisestä kaupasta aina löydykään kaikkea."

Jutun kuvissa Lempi Designin tuotekuvia ja viimeisimmässä kuvassa myös itse Elina. Lempi Designin tuotteita löydät lisää tästä: klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti