perjantai 27. syyskuuta 2013

Lapsen huoneessa

Lapsemme huoneeseen saapui viime viikolla postissa ihania uusia tuotteita; löytyivät tietenkin astubutiikkiin.fi -osoitteesta. Lorulta (KLIK) paketissa saapui pari palloa ja aivan ihana viiri - valmistettu leikkuu"jätteestä" - ja Merriltä (KLIK) tämä valloittava Äidin apulaiset -juliste. Hädissäni kiinnitin julisteen vanhaan puulaatikkoon; etsii vielä sopivia kehyksiä ympärilleen.


Hempeiden sävyjen sekaan sopivasti mustaa; Lorun viirin ja mustan pallon lisäksi kirpparilta löytynyt liitutaulujuliste sekä Kiikar Housen (KLIK) Puisto-sisustustyyny pinnasänkyä koristamaan. 

Lapsonenkin sai uutta päälleen; tämän niin kivasti esim. farkkuihin ja valkoiseen neuleeseen sopiva Vuoriortan tunikan. Ei paina, ei purista, ei nouse korville - eikä ole konttauksen esteenäkään; eli oikein sopiva asu lapsen leikkeihin.

Kiitos valloittavista paketeista; on ilo sisustaa kotia näin mahtavilla tuotteilla - varsinkin kun tietää, että tuotteet ovat hyvissä oloissa, pienten yritysten valmistamia! Ihania hetkiä viikonloppuusi!


3 kommenttia:

 1. Ihana huone on pienellä :) mutta mistä on tuo hauska Brion koira? Se olisi täydellinen meidän puolitoistavuotiaalle koirafanille. -Kirsikka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brion koiran tytär sai kummiltaan synttärilahjaksi; taisi olla Turun keskustan lelukaupasta ostettu :)

   Poista
 2. Hauska miten hyvin lastenhuoneesi olikin valmiiksi sisustettu sopimaan merrin julisteeseen! ;)

  VastaaPoista