keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kuviokioskin tarina


"Toteutin pitkäaikaisen unelmani ja perustin kuviokioski.com -verkkokaupan vuonna 2012 jäätyäni äitiyslomalle. Kuviokioskin taustalla on haluni yhdistää rakkauteni käsitöihin ja graafiseen suunnitteluun." Tiina Achrén kertoo yrityksensä synnystä.
Tiina on taustaltaan graafinen suunnittelija. Hän myy Kuviokioskissa suunnittelemiaan ja valmistamiaan tuotteita: "Teen siis kaiken itse, perheeni tuella." Tiina kertoo.

Tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä luomupuuvillaiset t-paidat sekä aikuisille että lapsille, sisustustyynyt, mobilet, lasten helistimet ja erilaiset paperituotteet. Kuosien teemoina ovat muun muassa sympaattiset eläinhahmot ja Helsingin kaupunginosat. "Käyttämäni materiaalit ovat mahdollisimman ekologisia. Esimerkiksi kaikki kankaiset tuotteet ovat 100 % luomupuuvillaa. Kuviokioskin kohderyhmänä ovat kaikki printtejä ja kuoseja rakastavat ihmiset ikään katsomatta. Kuviokioskin filosofiana on, että kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan ajatuksella – ajan kanssa."

Jutun kuvissa Kuviokioskin tuotteita ja viimeisessä kuvassa itse Tiina Achrén. Kuviokioskin tuotteisiin pääset tutustumaan tästä: KLIK!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti