torstai 5. syyskuuta 2013

Ensimmäisenä yrittäjän päivänä...

... olin äärimmäisen väsynyt. astubutiikkiin.fi oli saatu auki edellisenä päivänä, ja monen kuukauden työ ja jännitys oli lauennut; sain luvan olla väsynyt.

Yrittäjänä oleminen: Olen kokenut monta onnistumisen iloa, mutta yksin yrittämisessä on myös oman varjopuolensa. Eilen, kun kello löi 10 ja palvelu aukesi, mietin hetken, mitä minä nyt teen...? Otin tyttären syliin ja tanssin hänen kanssaan muutaman ilotanssin. Ei ollutkaan työkavereita, joiden kanssa iloita tästä hetkestä. Sen jälkeen huomasinkin, että facebook hälytti viestejä, palvelu oli tukossa, yhteys mainostoimistoon ja yhteyksiin lisättiin kapasiteettia. Ongelma oli selvitetty; olen yksin vastuussa, mutta onneksi apunani on mahtava yritysjoukko sekä yhteistyökumppanit.

Tänään vietin ensimmäistä yrittäjän päivää yrittäjänä - ja Turun sanomissa oli yrityksestäni sekä palvelussani mukana olevasta Raparperimaasta KOKO sivun juttu! Hieno alku yrittäjän taipaleelle. Hieno oli myös jutun kuvateksti: "Turkulainen Mari Moilanen ryhtyi yrittäjäksi tukemalla muita yrittäjiä."

2 kommenttia:

  1. Tämä yritysideasi on kerrassaan nerokas. Tällaiset nettisivut helpottaa huomattavasti mieleisten tuotteiden hakemista ja lisää varmasti myös pienten uusien yrittäjien tunnettavuutta. Ahkerasti itsekin selasin ihanuuksia avajaispäivänä ja tulen myös jatkossa varmasti selaamaan. :)

    VastaaPoista