maanantai 16. syyskuuta 2013

Cherice Designin tarinaCherise Design sai alkunsa keväällä 2007: "Olin vasta lopettamassa ensimmäistä vuottani Kuopion Muotoiluakatemiassa, kun jo tiesin haluavani suunnitella omaa mallistoa itsenäisenä yrittäjänä. Olin ollut innostunut vaatteiden suunnittelusta ja ompelemisesta jo pienestä pitäen, joten uravalinta tuntui luonnolliselta jatkumolta harrastukselleni." kertoo Leea Kuronen Cherice Deignin alkutaipaleesta. 

Vintagemuoti on Leealle ehtymätön inspiraation lähde: "Lempivuosikymmeneni ovat 40- ja 50-luku, vaikka kiinnostukseni ei rajaudukaan tiukasti juuri näihin vuosikymmeniin. 40 -luvussa minua kiehtoo erityksesti vuosikymmenen alkupuolen taidokkaat leikkaukset ja drapeeraukset, jotka yhdistettynä laskeutuviin materiaaleihin luovat naisellisen ja elegantin siluetin. 50-luvussa taas kiehtoo vuosikymmenen muodin monimuotoisuus, joka vaihteli aina Diorin New Lookin kapeasta vyötäröistö ja leveistä helmoista kapeisiin kynähameisiin ja jakkupukuihin."
Leea suosii tuotteissaan luonnonmateriaaleja kuten puuvilla ja villaa, jotka hengittävät ja tuntuvat miellyttäviltä käytössä. Laadukkaat materiaalit myös pysyvät siistin näköisenä pidempään oikealla hoidolla. 

"Suunnittelen tuotteitani sillä ajatuksella, että vaate kestää aikaa ja se käytettäisiin loppuun asti tai annettaisiin perintönä jälkipolville. Nopeasti muuttuva muoti ja sesongit aiheuttavat järkyttävän määrän tekstiilijätettä, jota kukaan ei enää halua ja joka lopulta päätyy kaatopaikalle. Itse en halua ruokkia sellaista kierrettä."

Leea on itse vastuussa koko tuotantoprosessista: suunnittelusta, kaavoituksesta, ompelusta kuin viimeistyksestäkin, mikä mahdollistaa tarkan laadunvalvonnan. Tuotteita on näin helppo kustomoida myös asiakkaan tarpeisiin sopivaksi: mallia tai mitoitusta voidaan muuttaa tai materiaaleja vaihtaa helposti asiakkaan toiveen mukaan!

Kuvissa Cherice Designin tuotteita kesältä ja syksyltä 2013. Cherise Designin tuotteita lisää astubutiikkiin.fi -osoitteessa: KLIK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti