keskiviikko 4. syyskuuta 2013

astubutiikkiin.fi on nyt auki!

Nyt se on auki: Astu sinäkin Butiikkiin vaikkapa tästä!

Tuotteet-sivulla on esitelty eri tuotekategoriat; Kotona -osastolta löydät kaikkea kotiin ja vapaa-aikaan. Vaatekaapista sisävaatteita, Naulakosta vaatteita ja asusteita ulos, Korulippaasta koruja ja Hyvän olon huoneesta mm. pesuaineita ja saunatarvikkeita.

Jos haluat vaikkapa Kotiisi jotain; valitse Kotona-kategoria. Jos tykkäät leikkisistä tuotteista, valitse tyyleistä Joyful. Jos vielä haluat tuotteita vain kierrätysmateriaaleista, valitse Rajaa hakua ja Tuotteita kierrätysmateriaaleista. Sitten hae; ja löydät ihananan kollaasin tuotteita:


Voit muokata näkymää vielä valitsemalla tuotteet aakkosjärjestyksessä, uusimmat tai hinnan mukaan. Jos et etsi mitään tiettyä, vaan haluat vain kierrellä, suosittelen pistäytymistä tyyliosastoilla:
Tyyliosastojen etusivulla kuvataan eri tyyliosastot lyhyesti. Valitsin retron ja näkymä oli varsin ihana:Ja tuotelistaus siis jatkuu vaikka loppuun asti, jos niin haluat painamalla näytä kaikki. Tässä lyhyt esittely; tervetuloa kiertelemään ja tekemään hyvän mielen ostoksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti