tiistai 20. elokuuta 2013

Ristiäiset tulossa; kaipaatko lahjaideoita?

astubutiikkiin.fi on oikea aarreaitta, kun haluat antaa jonkin spesiaalin lahjan!

Siskoni lapsen ristiäiset olivat tulossa, ja kysyin mukaan lähteneiltä yrityksiltä, olisiko heidän valikoimassaan jotain sopivaa ristiäislahjaa. Ideoita tuli aivan mahdottomasti - niin pljon, että koostan näistä ideoista vielä toisen jutun; lahja pienelle vauvalle.

Tässä kollaasi ehdotuksista; kuvian alla valmistajien nimet. Noin kahden viikon päästä löydät nämä kaikki tuotteet osoitteesta astubutiikkiin.fi!Vasemmalla Belovedin lusikanpesä-riipus, jossa vanha vintagepitsi lapsen nimikirjaimella. Keskellä Minnan puikkojen kastemekko ja oikealla uushopeinen kummilusikka (kuva Helleranta-blogi).
Minttumaan Vanhasta sikarirasiasta valmistettu soittorasia - omalla tekstillä vasemmalla. Ja oikealla  Merrin "Pieni" vaikkapa kehystettäväksi seinälle.


Tai miten olisi unikaveri pienoiselle? Vasemmalla Homo Funky sapiensin bambi ja oikealla Delfia Designin pehmoinen nukke.


Ja lahjan kylkeen kortti vaikkapa Bombolta (vasemmalla) tai LeenaElinalta (keskellä). Merrin oikealla näkyvä odottava äiti lapsineen sopii myös odottavalle äidille.

Lisää lahjaideoita vauvoille on tulossa lisää; olette varmaan jo huomanneetkin, että mukana on jo mahtava joukko yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita vauvoille sekä lapsille?!

Nämä lahjaideajutut saavat varmasti jatkoa myös tulevaisuudessa, kun portaali aukeaa, joten otan juttuideoita mielellään vastaan! Ja voin paljastaa, että lahjojen metsästäjille astubutiikkiin.fi tarjoaakin oikean elämyksen; syksymmällä näette, mitä tarkoitan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti