tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kutsu lanseeraustilaisuuteen 14.8.2013

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi astubutiikkiin.fi –palvelun lanseeraustilaisuuteen 14.8.2013 MadeBy Helsinki -liikkeen sisäpihalla Bockin taloon! Medialle suunnattu tiedotustilaisuus alkaa klo 13, ja suuremmalle yleisölle portin ovet ovat avoinna klo 15-18.

Luvassa on mm. tietoiskuja palvelusta, mukaan liittyneiden yritysten tuotteiden myyntiä ja arvonta osallistuneiden kesken. Ostosten lomassa voit myös nauttia kahvikupillisen Madeby Helsingin kahvilassa ja nauttia Jonna Silenin maukkaan gaggu-palasen!


Pääset ihailemaan ja ostamaan ainakin seuraavia tuotteita tapahtuman yhteydessä:
Vaatteita ja asusteita mm. Vuoriortalta (vasemmalla), KIKS:ltä (keskellä), Pisama Designilta (oikealla) Cherise Designilta ja Risakolta.Koruja mm. KIKS:ltä (vasemmalla), HienoStellalta (vasen keskellä), Nellin Shopista (oikea keskellä) ja Makealta Elämältä (oikealla).Kodintuotteita mm. Pisamalta (ylävasen), Littlefinland.fi Collectionilta (yläkeski), Nellin Shopista (yläoikea), Poniexpressiltä (alavasen), Linida Designilta (alakeski), Raparperimaalta (alaoikea), Bombolta, TYLLiltä, Virkkuukoukusta, Valona Designilta, Merriltä, Kuviokioskilta, Susitaialta sekä Sallan Pajalta.Lasten tuotteita mm. Jenni JJ:ltä (vasen), Minnan puikoilta (keskellä), Vuoriortalta (oikea) Bombolta, Vinkeeltä, Raparperimaalta sekä Lorulta - ja kosmetiikkaa mm. Vuotarilta.

Oletko tulossa mukaan? Facebookiin on perustettu tapahtuma, johon voit jo liittyä ja kuulla lisää, mitä tuleman pitää: KLIK.

P.S. Kutsua saa jakaa eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti