tiistai 16. heinäkuuta 2013

astubutiikkiin.fi - tuotteesi esille netissä!

astubutiikkiin.fi kokoaa suomalaisten suunnittelijoiden, muotoilijoiden ja käsityöläisten yksilöllisiä sekä uniikkeja, Suomessa valmistettuja tuotteita yhteen paikkaan + satsaa markkinointiin, jotta asiakkaat löytäisivät nämä mahtavat tuotteet paremmin kuin nykyään.


Vieressä kuva, joka avaa nopeasti palvelun hyödyt mukana olevalle yritykselle; klikkaa kuvaa ja näet sen suurempana!

Kuvasarjassa esille tuodun markkinoinnin (google ja hakukoneoptimointi) lisäksi sivuston valmistajia ja tuotteita tehdään tunnetuksi monin eri keinoin ja kuluttajille suunnatuin kampanjoin. Esim. mahdolliset yhteistyökuviot bloggaajien, lavastajien ja valokuvaajien kanssa, tapahtumat ja messut, tiedotteet deski.fi-palvelun kautta, jne.

Kuukausimaksu yhdeltä tuotemerkiltä on 60 e/kk + alv. 


Ja vieressä kuva, joka joka avaa nopeasti palvelun hyödyt kuluttajalle; klikkaa kuvaa ja näet sen suurempana!

Verkossa ostamisen lisäksi asiakas löytää palvelusta kivijalkamyymälät sekä tapahtumat, joissa tuotteita myydään - jos hän ei halua tilata tuotetta netistä.

Asiakkaan kannalta portaali pysyy aina tuoreena ja kiinnostavana: esimerkiksi uniikkeja tuotteita päivittyy palveluun sitä mukaa kuin niitä valmistuu.

Lisäksi palvelu mahdollistaa tilaustuotteet; yritykset voivat halutessaan mahdollistaa tämän, jolloin asiakas voi vaikuttaa esimerkiksi kankaaseen, malliin tai nappeihin. Yritys vastaavasti voi kehittää tuotteitaan tätä kautta saatujen toiveiden perusteella!

Viereisessä kuvassa portaalin toimintalogiikka; klikkaa kuvaa ja näet sen suurempana!

Palvelu sopii myös sellaisille yrityksille, joilla ei ole omaa verkkokauppaa tai joilla on uniikkeja tuotteita

* Portaalissa on kuva ja tiedot tuotteesta.
* Asiakas lähettää portaalista suoraan viestin yrityksen sähköpostiin, kertoo mitä haluaa tilata ja samalla lähettää myös yhteystietonsa.
* Yritys ja asiakas sopivat maksusta ym. 
* Maksun saatuaan yritys lähettää tuotteen asiakkaalle.

TAI sitten yritys voi valtuuttaa jonkun muun nettikaupan myymään tuotteensa.

Portaaliin pääsevät mukaan vain tuotteet, jotka on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa, eli tuotteet on takuuvarmasti valmistettu eettisesti hyvissä olosuhteissa. Lisäksi portaaliin tavoitellaan mahdollisimman paljon ekologisia tuotteita mukaan.

Mukana on nyt mm. Eilen Design, Melli EcoDesign, Second Chance, Tiina Talvikki, Beloved, Bombo, Pisama Design, HappyGoLucky, Intoa Design ja Ululai; yhteensä noin 80 yritystä. Mukana olevat yritykset löydät tästä: KLIK

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit: mari(at)astubutiikkiin.fi tai 045 807 8969.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti