tiistai 4. kesäkuuta 2013

Risako mukaan joukkoon!


"Uskon, että yritykseni tuotteet saavat lisää näkyvyyttä, mikä lisää tilauksia. Lisäksi "yhteisön" tuki on arvokas anti palvelussa; kun vuorovaikutus on molemminpuoleista, onnistumme varmasti parhaalla mahdollisella tavalla. On myös mukavaa tutustua muihin yrittäjiin, ja ehkä löytää tämän kautta uusia yhteistyön kuvioita."

Näin aloittaa Heidi Keskitalo Risakosta, joka on yksi mukaan lähteneistä yrityksistä. Seuraavassa lisää Heidin ajatuksia astubutiikkiin.fi-palvelusta sekä Risakon tarina.
Mikä herätti kiinnostuksesi astubutiikkiin.fi-portaaliin?

Ensimmäisen kerran kuulin portaamista suomen käsityyrittäjien fb-sivuilla. Kun portaalista sitten kuulin vähän sieltä sun täältä lisää, päätin että tuohon täytyy tutustua tarkemmin. Portaalissa kiinnostaa näkyvyyden lisääminen ja tuotteiden helpompi löytyminen asiakkaille. Pienen yrityksen on jopa mahdotonta tehdä kaikkea yksin. Ja jos missään ei ole esillä, kuka tietää tuotteista? Ei kukaan. Tämä kuulostaa juuri siltä, mitä tässä vaiheessa yritykseni tarvitsee, jonkun joka markkinoi puolestani.

Miksi näet, että juuri sinu yrityksenne tuotteet sopivat portaaliin?

Yritykseni tuotteet on vamistettu pääasiassa kierrätetystä materiaalista kuten mainoskankaista, neuleista, farkuista ja nahasta. Suunnittelen ja valmistan kaikki tuotteeni itse, joten tuotanto on ehdottomasti suomalaista.
Minkälaisten yritysten näet sopivan hyvin portaaliin?

Pienten suomalaisten yritysten, joita muuten voi olla vaikea tai jopa mahdotonta löytää, jollei tiedä tarkkaan mitä etsii. Ekologisesti Suomessa valmistetut tuotteet, joissa on oma tyyli.

Miksi näet portaalin hyvänä asiana?

Portaalissa kaikki osapuolet tulevat hyötymään omalla tavallaan. Täydellinen win win tilanne. Asiakas löytää helpommin suomalaista designia, yrittäjä saa tuotteensa paremmin löydettäviksi ja nän näkyvyyttä ja portaalin ylläpitäjä mahdollisesti uuden työn.
Risakon tarina

Risako on Heidi Keskitalon 2012 perustama yritys, joka suunnittelee ja valmistaa Risako -tuoteperhettä sekä tekee mittatilaustöitä ja alihankintana suunnittelu-, kaavoitus- ja ompelutöitä. Risako on alkuvuodesta saanut viimein oman työhuoneen, jonka avajaisia julittiin toukokun 2013 lopulla.

Risako valmistaa tuotteita mm. mainoskankaista, nahasta, pitsistä ja LP-levyistä.  Osaa malliston tuotteista valmistetaan useista eri materiaaleista ja siksi tuoteperhe onkin värikäs ja energinen! 

Kaikki tuotteet ovat uniikkeja kappaleita, Suomessa käsin valmistettuja ja kaikissa tuotteissa päämateriaali on kierrätettyä. Risako -tuotteet ovat arkipäivän käyttötuotteita; tuotteita, jotka ovat hauskoja ja myös monikäyttöisiä. 

”Uusia” materiaaleja Risako –tuotteisiin etsitään koko ajan. Ja uusia malleja ja ideoita testataan säännöllisesti.*****

Kiitos Heidi, ja lämpimästi tervetuloa Risako mukaan joukkoon. Risakon tuotteita voit käydä ostamassa yrityksen omassa verkkokaupassa (KLIK), ja syksyn tullen tuotteet päivittyvät astubutiikkiin.fi-sivuilla.

Kuvat on saatu jutun käyttöön ja kuvaavat Risakon tuotteita - paitsi viimeisessä hymyilee myös itse Heidi.

1 kommentti:

  1. Hieno juttu, että tyttärenion päässyt mukaan tähän. Haluan kannnustaa myös muita yrittäjiä, jotka tekevät suomalaista käsityötä! Loistavaa! Terv: Heidin äiti

    VastaaPoista