torstai 13. kesäkuuta 2013

Linida Design mukaan joukkoon!


"Kotimaisuus, eettisyys ja ekologisuus ovat minulle tärkeitä kriteerejä. Linida-matot suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Näin myös ostaja voi olla varma, että maton valmistukseen liittyvät eettiset seikat ovat kunnossa. Suomessa tehty villa- ja pellavalankojen värjäysprosessi takaa hyvän värinkeston, sekä turvallisten väriaineiden käytön valvotuissa olosuhteissa, joissa ympäristönsuojeluasiat on huomioitu."

Näin kertoo Pirjo Pajusalo Linida Designista, joka on siis yksi mukaan lähteneistä yrityksistä. Linida-matoille on myönnetty Avainlippu-merkki, tunnustuksena laadusta ja suomalaisesta työstä. Matot kudotaan ja viimeistellään käsin, ja jokainen matto on uniikki käsityötaidon näyte. Näin ollen Linidan tuotteet sopivat erityisen hyvin astubutiikkiin.fi-portaaliin!

Seuraavassa Linida Designin tarina sekä Pirjon ajatuksia astubutiikkiin.fi-palvelusta.
Mikä herätti kiinnostuksesi astubutiikkiin.fi-portaaliin?

Kiinnostuin, kun huomasin että tuotteiden pitää olla Suomessa valmistettuja. Suomalainen design on valitettavan usein sitä että tuote on suomalaisen muotoilijan suunnittelema, mutta valmistettu jossain ihan muualla.

Miten näet yrityksesi hyötyvän portaalista?

Asiakkaat jotka hakevat tuotteita tämänhenkisestä portaalista ovat niitä jotka mattoa etsiessään kiinnostuvat Linida Design-maton kaltaisesta tuotteesta. Astubutiikkiin.fi-portaalin kautta yhä useampi asiakas näkee tuotteeni ja mahdollisesti myös kertoo siitä eteenpäin.


Minkälaisten yritysten näet sopivan hyvin portaaliin?

Yritykset joilla on samankaltaiset arvomaailmat ja lähtökohdat. Yrityksillä tulee olla omaleimaisia tuotteita ja niiden pitää ehdottomasti olla Suomessa tehtyjä. Ei riitä, että ne ovat suomalaisen muotoilijan suunnittelemia.

Miksi näet portaalin hyvänä asiana?

Joukossa on voimaa. Isompi rypäs samanhenkisiä yrityksiä, joilla on samanlaiset arvot ja laadukkaat tuotteet, herättää enemmän mielenkiintoa ja näkyy paremmin kuin yksittäinen pieni yritys. Laaja tuotevalikoima on asiakkaalle kiinnostava. Asiakas joka hakee jotain tiettyä tuotetta jää usein selailemaan muitakin tuotteita ja kun hän mahdollisesti myöhemmin tarvitsee jotain muuta, niin hän palaa portaaliin katsomaan mitä siellä olikaan tarjolla.


Linida Designin tarina

Linida Design valmistaa käsinkudottuja villapellavamattoja. Matot kudotaan mittatilaustyönä asiakkaan haluamiin mittoihin. Valittavana on viisi eri kuviomallia ja useita eri väriyhdistelmiä.

Linida-matoissa design yhdistyy korkeatasoisiin valmistusmateriaaleihin ja vankkaan kudonnan ammattitaitoon. Tästä yhdistelmästä muodostuu laadukas ja yksilöllinen design-tuote, joka sopii sekä perinteiseen että moderniin sisustukseen.

Linida-matoissa käytetään vain aitoja luonnonmateriaaleja, villaa ja pellavaa. Ne ovat luonnostaan likaahylkiviä ja paloturvallisia sisustusmateriaaleja.

Villan pehmeys ja pellavan kiilto luovat kontrastin, joka tuo mattojen kuvioinnin kauniisti esiin.

Matoille on myönnetty Avainlippu-merkki tunnuksena kotimaisesta työstä ja laadusta.

Mattoja on mennyt niin yksityiskoteihin, loma-asuntoihin kuin edustushuviloihinkin. Linida Design mattoja on myös valmistettu Suomen Suurlähetystöihin ympäri maailmaa kuten Washingtoniin, Osloon ja Abu Dhabiin.

******

Kiitos Pirjo, ja lämpimästi tervetuloa Linida Design mukaan joukkoon! Linidan tuotteita voit käydä ihailemassa ja tilaamassa yrityksen verkkosivujen kautta (KLIK), ja syksyn tullen tuotteet päivittyvät myös osoitteessa astubutiikkiin.fi.

Kuvat on saatu jutun käyttöön ja kuvaavat Linida Designin tuotteita - paitsi viimeisessä hymyilee itse Pirjo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti