maanantai 27. toukokuuta 2013

VitageEija's mukaan joukkoon!

"Voimia yhdistämällä voisimme saada itsemme paremmin näkyville ja kuuluville. Yksistään jos jokainen meistä mukaan lähtevistä yrityksistä mainostaa astubutiikkiin.fi-palvelua omilla tahoillaan facebookissa, blogeissa ja omilla kotisivuillaan, saamme jo 50-kertaisesti tuotteitamme ihmisten tietoisuuteen!"
Näin sanoo Eija Mannila VitageEija's:sta. Eija oli itse kokeillut lehtimainontaa, nettimainontaa, jne, mutta hänestä tuntui "kuin kaivoon heittäisi rahaa", sillä yksinyrittäjällä markkinointibudjetti on pakosta liian pieni. Nähtyään minut Retrotori-tapahtumassa ja tutustuttaan astubutiikkiin.fi -palveluun päätti Eija lähteä mukaan: 

"Uskoisin portaalin kautta saavani erilaisia asiakkaita kuin tämänhetkiset asiakkaani ovat. Ja portaalin etu on tosiaankin se, että samasta paikkaa löytyy monenmoista suomalaista ja ekologista sekä vähän erilaista tuotetta ihan käyttöön ja kulutukseen sekä tietenkin lahjaideoiksi", Eija miettii.
Eijan tuotteet sopivat hienosti portaalin arvomaailmaan. Häneltä löytyy kierrätettyjen vaatteiden ja asusteiden lisäksi kierrätysmateriaaleista valmistettuja uusiotuotteita: "Esimerkiksi talvella on myynnissä vanhoista neulepaidoista tehtyjä säärystimiä, kaulaliinoja ja turbaanipipoja. Vanhoista huopahatuista muokkaan 50-luvun tyylisiä pilleriharsohattuja. Mekkoja ja hameita syntyy vanhoista verhoista, pöytäliinoista tai muuten kirpparilta löytyneistä kankaista", Eija kertoo. Lisäksi hän loihtii uusista kankaista näyttäviä mekkoja, hameita ja ynnä muita vaatteita 50-luvun henkeen.
VintageEijas's:n tarina

VintagEija`s on vintagevaateliike, jossa on myynnissä myös oman ompelimon 50-luvun tyylisiä uustuotantovaatteita, jotka ommellaan Eijan ja harjoittelijoiden voimin liikkeen takahuoneessa. 


"Olin yli 20 vuotta floristi, mutta jalkani eivät enään kestäneet jatkuvaa seisomatyötä ja oli pakko vaihtaa alaa... Olen ommellut ihan lapsesta saakka ja vintagevaatteita olen harrastanut 70-luvun loppupuolelta asti, joten uutta alaa ei tarvinnut kauaa miettiä", Eija kertoo. 

Eija kouluttautu vaatetusalan artesaaniksi ja muutaman kuukauden kuluttua valmistumisesta perusti VintagEija`s -puodin Turkuun. Tulevaisuus on auki; hän on miettinyt luopumista kivijalkamyymälästä ja keskittymistä verkkokauppaan sekä myymistä erilaisissa tapahtumissa ja messuilla.

"Toukokuun puolivälissä tuli liikkeelläni viisi vuotta täyteen, ja läimäyttelenkin itseäni olalle sen vuoksi, että olen vielä pystyssä!" Eija hymyilee.

Eijan verkkokauppa on ollut puolestaan toiminnassa nyt hieman yli vuoden. astubutiikkiin.fi aukeaakin hyvään aikaan, sillä sen myötä asiakkaat löytävät verkkokaupan paremmin.

*****

Kiitos Eija, ja tervetuloa VintageEija's mukaan joukkoon! VintageEija's:n vaatteita ja asusteita voit käydä ihailemassa lisää yrityksen verkkokaupassa (KLIK), ja syksyn tullen tuotteita päivittyy myös osoitteessa astubutiikkiin.fi.

Kuvat on saatu jutun käyttöön ja kuvaavat VintageEija's:n tuotteita - paitsi yrityksen tarinan kohdalla hymyilee myös itse Eija miehensä kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti