keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Tuut Design mukaan joukkoon!

"Löysimme astubuutiikkiin.fi -portaalista jutun Kierrätystehtaan Facebook-sivuilla. Olemme pieni, vasta toimintaa aloitteva yritys ja olemme etsineet sopivaa kanavaa saada tuotettamme paremmin kuluttajen tietoisuuteen. astubutiikkiin.fi -palvelu kuulosti ideologialtaan juuri oikealta."

Näin miettivät Tero ja Ulla Lumiainen, ja päättivät astua mukaan butiikkiin! Seuraavassa lisää Teron ja Ullan ajatuksia astubutiikkiin.fi -portaalista sekä Tuut Designin tarina.
Miten näette yrityksenne hyötyvän portaalista?

Saamme näkyvyyttä tuotteelle juuri oikeassa kohderyhmässä. Tiedämme, että tuotteemme ei kiinnosta kaikkia, koska kierrätystuotteena ja Suomessa käsityönä valmistettuna sen hinta ei ole kilpailukykyinen sarjatuotantotuotteiden kanssa.

Miksi näette, että juuri teidän yrityksen tuotteet sopivat portaaliin?

Tuotteemme valmistetaan Suomessa käsityönä kierrätysmateriaalista.

Minkälaisten yritysten näette sopivan hyvin portaaliin?

Kaikkien, joilla on sama ajatus kestävästä kehityksestä ja suomalaisesta designista.

Miksi näette portaalin hyvänä asiana?

Portaalin kautta löydämme kuluttajia, jotka etsivät Nappe-lasin kaltaisia tuotteita ja ovat valmiita satsaamaan niihin.
Tuut Designin tarina

Kahden lapsen vanhempina Tero ja Ulla halusivat luoda tuotteen, jolla on kestävä tarina. Syntyi Nappe – lasten juomalasi, joka valmistetaan kierrätetystä lastenruokapurkista. Tuote, joka palaa takaisin perheen ruokapöytään havainnollistaen kierrätyksen ideaa lapsille.
"Keräämme käytetyt lastenruokapurkit ja toimitamme ne valmistajalle. Nappe-lasit valmistaa pitkällä ammattitaidolla kiikoislainen Lasistudio Jan Torstensson", Tero ja Ulla kertovat.
Purkit pestään ja niistä poistetaan etiketit. Purkit kuumennetaan, muotoillaan uudelleen perinteisin lasinpuhallusmenetelmin ja jäähdytetään. Painatus lasin pintaan tehdään hiekkapuhaltamalla. Lopuksi Nappe-lasit yksittäispakataan painettuun kierrätyspaperiin ja sidotaan paperinarulla. Mukaan laitetaan pieni esite, jossa on lasin tarina. Lasin valmistusprosessista pääset katsomaan videopätkän tästä: KLIK!
Nappe on lapsen kestävä ja astianpesukoneessa pestävä. "Se sopii tukevasti pieneen käteen, pysyy hyvin pystyssä ja ilahduttaa lasta ilmeellään!" Tero ja Ulla kertovat hymyillen.
*****
Kiitos Tero ja Ulla, ja tervetuloa Tuut Design mukaan joukkoon! Nappe-laseja voit käydä ihailemassa lisää yrityksen verkkosivuilla (KLIK) ja syksyn tullen lasit löytyvät myös astubutiikkiin.fi-osoitteesta.

Kuvat on saatu jutun käyttöön ja kuvaavat Nappe-laseja, paitsi viimeisessä hymyilevät myös Tero ja Ulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti