tiistai 14. toukokuuta 2013

Tiina Talvikki mukaan joukkoon!


"Mari otti minuun suoraan yhteyttä ja esitteli ideansa itsevarmuudella ja innokkuudella. Myönnän, että luin viestin samanlaisella varauksella kuin muutkin mainospostini. Luottamus ja päätös liittyä portaaliin syntyivät, kun tapasin Marin kasvotusten myyntitapahtumassa ja juttelimme portaalista tarkemmin." 

Näin kertoo Tiina Palkki Tiina Talvikista, joka on yksi mukaan liittyneistä yrityksistä. Tätä lukiessa tietenkin harmittaa, etten millään ehdi kaikkia mukaan haaveilemiani yrityksiä tapaamaan kasvotusten - mutta toivon mukaan Tiina toimii hyvänä esimerkkinä; lähettämäni posti ei ole mitä tahasa mainospostia!

Seuraavassa siis Tiiinan ajatuksia astubutiikkiin.fi -markkinapaikasta sekä Tiina Talvikin tarina!Miten näet yrityksesi hyötyvän portaalista?

Yrittäjällä on monta toimenkuvaa. Olen paitsi suunnittelija ja tekijä, niin myös esimerkiksi valokuvaaja, verkkosivujen ylläpitäjä ja markkinoija. Viimeksi mainitulla on valitettavasti tapana jäädä muiden tehtävien jalkoihin. Astubutiikkiin.fi on iso markkinointiapu.

Miksi näet portaalin hyvänä asiana?

Portaali auttaa sekä yrittäjää että asiakasta. Asiakas löytää etsimänsä tuotteet yhdestä paikasta ja loogisesti järjesteltynä. Yrittäjä saa näkyvyyttä ja uusia asiakkaita.
Miksi näet, että juuri sinun yrityksesi tuotteet sopivat portaaliin?

Asiakas etsii portaalista kotimaista ja ekologista, mitä Tiina Talvikin tuotteet juuri ovat. Valmistan vaatteet itse työhuoneella Salossa ja käytän kierrätysmateriaaleja, mitkä löytyvät pitkälti paikallisilta kirpputoreilta. Käsistäni myyntiin lähtee vain yksilöllisiä ja laadukkaita tuotteita.

Minkälaisten yritysten näet sopivan hyvin portaaliin?

Yhä enemmän kuluttajat etsivät lähellä valmistettuja, yksilöllisiä laatutuotteita. Sellaisia kestävän kehityksen tuotteita haluaisin portaalin yrittäjien tarjoavan. Kun portaali avataan, tarjonta on takuulla monipuolista ja hyvinkin kekseliästä.

Tiina Talvikin tarina

Tiina Talvikki on vuonna 2011 perustettu yhden naisen yritys, joka tarjoaa kierrätysmateriaaleista tehtyjä naistenvaatteita ja –asusteita. Jokainen vaate on uniikki, sillä vaikka tuotemalli toistuisikin, niin kangas ja somisteet vaihtelevat. Lempimateriaalejani ovat vanhat pitsit ja napit, joita mielelläni lisään niin mekkoihin kuin hattuihinkin. Teen ja myyn tuotteeni itse Salossa, myymälä-ompelimo Esterissä.

*****
Kiitos Tiina, ja lämpimästi tervetuloa Tiina Talvikki mukaan joukkoon! Tiina Talvikin uniikit tuotteet päivittyvät siis syksyllä astubutiiikkiin.fi -markkinapaikassa. Sinä ennen voit käydä tiirailemassa näitä tuotteita Tiina Talvikin verkkokaupassa (KLIK)!

Jutun kuvat on saatu Tiina Talvikilta ja kuvaavat Tiina Talvikin tuotteita. Viimeisessä kuvassa hymyilee myös itse Tiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti