tiistai 21. toukokuuta 2013

Second Chance mukaan joukkoon!

"Mielestäni Suomessa tehdään ihan liian vähän yhteistyötä pienten merkkien kesken, minkä vuoksi kiinnostuin heti, kun Mari otti minuun yhteyttä. Juuri tällaiselle sivustolle on tarvetta, sillä moni kuluttaja valittaa, että pieniä suomalaisia merkkejä on vaikeaa löytää suurten brändien jyrätessä markkinoilla. Kiinnostus kotimaisia merkkejä kohtaan kasvaa kuitenkin koko ajan."

Näin aloittaa Maija Nuppula, ja jatkaa:

"Meillä pienillä merkeillä ei puolestaan ole varaa markkinoida riittävästi, jotta näkyisimme asiakkaiden suuntaan hyvin. Tämän vuoksi Marin portaali onkin tosi hyvä juttu sekä kuluttajille että meille yrittäjille! Lopullisen päätöksen portaaliin liittymisestä tein sen jälkeen, kun olin tavannut Marin, joka herätti minussa heti luottamusta. Ja eipä siitä haittaa ole, jos yhteistyökumppanit ovat kaiken muun lisäksi vielä mukavia ihmisiä!"

Näin siis myös Second Chance on mukana joukossa. Seuraavassa lisää Maijan ajatuksia astubutiikkiin.fi -palvelusta sekä Second Chancen tarina.Miten näet yrityksesi hyötyvän portaalista?

Yritykseni saa näkyvyyttä, uusia asiakkaita ja toivottavasti syntyy uusia yhteistyökuvioita portaalissa olevien muiden yritysten kesken.

Miksi näet, että juuri sinun yrityksesi tuotteet sopivat portaaliin?

Tuotteeni ovat täysin kotimaisia. Käytän materiaalina vaateteollisuuden ylijäämää, ja jokainen työvaihe tehdään pienessä suomalaisessa perheyrityksessä, eli tuotteet ovat sekä eettisiä että ekologisia.

Minkälaisten yritysten näet sopivan hyvin portaaliin?

Kotimaisten merkkien, joilla on laadukkaiden tuotteiden lisäksi arvot kohdallaan ja toiminta läpinäkyvää. Asiakkaan ei tarvitse näin epäillä tuotteen eettisyyttä, vaan voi rauhassa ostella hyvällä omalla tunnolla laadukkaita tuotteita.


Second Chancen tarina

Second Chance sai alunperin alkunsa jo vuonna 2008, mutta virallisesti yritys aloitti toimintansa tammikuussa 2011. 

Alusta asti yrityksen toiminnassa on ollut tärkeää pehmeät arvot ja avoin toimiminen. Second Chance tekee pääasiassa naisten vaatteita, mutta pikkuhiljaa tuotteet ovat laajentuneet myös mm. lakanoihin ja lastenvaatteisiin, joita saa vain merkin omasta myymälästä Fiskarsista.

Tuotteet tehdään vaateteollisuuden ylijäämämateriaalista ja jokainen työvaihe tehdään Suomessa. Tällä hetkellä kaikki materiaali tulee Nansolta, joka siis edelleen neulottaa ja värjää neuloksensa Suomessa. 

"Teen itse materiaaliin kuosit, jotka painetaan Pälkäneellä, minkä jälkeen tuotteet menevät Hattulaan leikattavaksi ja ommeltavaksi. Voin siis hyvällä omalla tunnolla sanoa tuotteideni olevan 100% suomalaisia!" Maija kertoo hymyillen.*****

Kiitos Maija ja lämpimästi tervetuloa Second Chance mukaan joukkoon! Second Chancen tuotteita voit käydä ihailemassa lisää yrityksen verkkosivuilla ja verkkokaupassa (KLIK), ja syksyn tullen tuotteet päivittyvät osoitteessa astunbutiikkiin.fi!

Jutun kuvat on saatu jutun käyttöön ja kuvaavat Second Chancen tuotteita - ja viimeisessä kuvassa myös itse Maija työn touhussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti