maanantai 27. toukokuuta 2013

Poni Express mukaan joukkoon!

"On hienoa, että yhdeltä sivustolta löytää mahdollisimman monta samanhenkistä yritystä. Näin tuotevalikoima on asiakkaalle laajempi, ja helpommin löytyy se, mitä on etsimässä - tai se, mitä ei edes tiennyt tarvitsevansa! Uudenlainen ja tervetullut portaali, joka toimii pienten yrittäjien hyväksi."

Näin tuumii Sanna Suomalainen, ja yhdessä Hanna Välitalon kanssa he päättivät, että heidän Poni Express lähtee mukaan astubutiikkiin.fi -portaaliin:

"Tämä kuulosti mainiolta tilaisuudelta saada näkyvyyttä meille sopivin kustannuksin. Lisäksi muiden samanhenkisten yrittäjien löytäminen tuo varmasti synergiaa yrittämiseen", Sanna tuumii.

Seuraavassa lisää Sannan ja Hannan ajatuksia astubutiikkiin.fi -portaalista sekä Poni Expressin tarina.

Miten näette yrityksenne hyötyvän portaalista?
Odotamme saavamme uusia asiakkaita ja kontakteja muihin yrittäjiin.
Miksi näette, että juuri teidän yrityksenne tuotteet sopivat portaaliin? 
Nettikauppamme myy käsintehtyjä ja ekologisia sisustustuotteita, koruja ja asusteita. Suurin osa tuotteista on uniikkeja. Tavoitteenamme on tehdä tuotteita, jotka tuovat väriä ja iloa käyttäjälleen joka päivä. Asiakkaamme voivat olla myös varmoja tuotteen alkuperästä ja ekologisuudesta. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, ja tuotteet valmistuvat omilla työhuoneillamme, omilla käsillämme tehtynä.


Minkälaisten yritysten näette sopivan hyvin portaaliin?
Pienten yritysten, jotka valmistavat persoonallisia ja laadukkaita tuotteita Suomessa.


Poni Expressin tarina
Poni Express on kahden uus-satakuntalaisen suunnittelija- ja käsityöyrittäjän eli Hannan ja Sannan yhteinen tuotemerkki: 

"Ajatuksemme hauskoista ja ekologisista tuotteista olivat niin lähellä toisiaan, että päätimme yhdistää voimamme ja perustaa yhteisen nettikaupan maaliskuussa 2013. Kahden ikuisen ponitytön kaupan nimeksi tuli tietenkin Poni Express", Sanna kertoo.

Poni Expressin tuotevalikoima laajenee ja muuttuu koko ajan uusien ideoiden myötä:

"Olemme molemmat alunperin vaatesuunnittelijoita ja haaveilemme myös yksilöllisien vaatteiden valmistamisesta myyntiin nykyisen valikoiman lisäksi", Sanna hymyilee miettiessään tulevaisuuden suunnitelmia.


*****

Kiitos Hanna ja Sanna, ja tervetuloa Poni Express joukkoon mukaan! Poni Express -tuotteita voit käydä ihailemassa ja ostamassa Hannan ja Sannan verkkokaupassa (KLIK), ja syksyn tullen tuotteet päivittyvätkin osoitteessa astubutiikkiin.fi.

Jutun kuvat on saatu jutun käyttöön ja kuvaavat Poni Expressin tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti